Позитивний імідж через заборони для школярів

Позитивний імідж через заборони для школярів
Оголошення про правила роботи Інтернет-кафе висять у кожному закладі “Крапка”. Їх у Тернополі вже є три.
–        Своїми оголошеннями ми хотіли зламати стереотип щодо традиційних Інтернет-клубів, яким головне – те, щоб клієнт залишив у закладі якнайбільше грошей, незважаючи ні на що, – каже виконавчий директор мережі Інтернет-кафе "Крапка" Сергій Приходько. – - Ці правила були у наших закладах від самого відкриття, але в усній формі. Згодом ми оформили їх письмово. У всіх закладах “Крапки” не можна курити, приносити і розпивати спиртні напої, виносити скляний посуд у залу кафе. Втім, оголошення про такі речі є досить традиційними. Більше привертають увагу три інших оголошення. На одному з них написано, що перебування у закладі школярів під час навчального процесу заборонене. На іншому – що перебування осіб віком до 18 років заборонене після 10 вечора. На останньому оголошенні вказано, що клієнти в нетверезому стані не обслуговуються. Стан таких осіб визначається адміністраторами. –        Під час навчання у нашому закладі немає школярів. Вони можуть прийти туди лише якщо батьки приведуть їх, – розповідає Сергій Приходько. – В нас бували випадки, коли батьки приводили своїх дітей, бачили, що заклад хороший і тоді батьки, як і діти, ставали нашими постійними клієнтами. Буває й так, кажуть у “Крапці”, що батьки проти того, щоб їхні діти відвідували комп’ютерний клуб. Про це вони повідомляють адміністраторам. Тоді фотографія дитини зберігається у внутрішній базі даних і її не пускають у всі три заклади “Крапки”. А ще в клубах штрафують за лайку та голосні вигуки. Покарання – зменшення часу перебування у кафе. Подекуди у наданні послуг навіть відмовляють. –        Ми переконані, що якщо дотримуватись цих правил довгий час, ми утримуємо свій імідж, отримуємо позитивне ставлення клієнтів та створюємо образ закладу, який не купиш за гроші, – каже виконавчий директор "Крапки" Сергій Приходько.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    курять - курці, а палять - палії
  • Anonymous

    Так було, є і повинно залишитися) На то воно і "Крапка".
  • Anonymous

    Приходько молодець!!! Порядок є порядок. А імідж звісно росте, я так і знав що Крапка є найкращою, і по сьогодні навідуюсь в сайт+чат.
  • Anonymous

    Молодці! Так тримати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up