Свята на Тернопільщині: бійки та крадіжки. Крали все - від гусей до коштовностей

Свята на Тернопільщині: бійки та крадіжки. Крали все - від гусей до коштовностей

У період Великодніх свят – з 1 до 3 травня – на Тернопільщині зафіксовано 13 кримінальних правопорушень. Дев’ять з них - крадіжки. А на Привокзальному майдані так обтовкли чоловіка, що він опинився у реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом склепіння й основи черепа.

Першого травня на Борщівщині з приватного господарства невідомі винесли гусей, а у Тернополі з квартири викрали 20 найменувань золотих виробів.

  • Із недобудованого приміщення школи в Заліщицькому районі другого травня викрали будівельні матеріали, а в обласному центрі від злодіїв потерпіло троє мешканців, - розповів начальник сектору комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - На вул. Шопена невідомі відважили металопластикове вікно та проникли до квартири. З приміщення винесли гроші, золото та дороговартісні годинники. Сума збитків – 74 200 гривень.

Намагалися відкрити двері зловмисники і на просп. Петлюри. Проте вони не змогли впоратися з замком, а лише пошкодили його.

Майже 23 тисячі збитків зазнав житель села Плотича Тернопільського району. З пасовища невідомі викрали його коня та дерев’яний віз. Правоохоронці встановили особу зловмисника – це двадцятитрьохлітній житель села Ігровиця. У скоєному чоловік зізнався.

Відео дня
  • Третє травня також не минуло без крадіжок, - каже Сергій Крета. - На вулиці Глінки з квартири невідомі винесли коштовні вироби на 7 тисяч гривень. Став жертвою крадіїв і житель Теребовлянщини. З його авто злодій, пошкодивши замок, витягнув гаманець в якому було 600 гривень.

3 травня на Привокзальному майдані побили чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, конфлікт виник близько 1:30. На автомобільній стоянці словесний конфлікт між чоловіками переріс у бійку. Невідомий вдарив тернополянина в обличчя, сів в автівку темного кольору та поїхав у невідомому напрямку.

  • В результаті удару потерпілий впав та вдарився головою об бетон,. . Чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму та перелом склепіння й основи черепа. Його госпіталізували до реанімаційного відділення обласної лікарні. Хулігана розшукують правоохоронці.

Довідка

За перших три дні травня на дорогах області трапилося 6 аварій, в яких двоє людей загинули, а 14 отримали травми. На 24 водіїв склали адмінпротоколи за керування автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ретро

    Тернопільськи новини почитай, там як напишуть то встояти неможливо, це всеодно що перднути голосно в натовпі і їм несоромно.
  • Анонім

    Ржунімагу: "Невідомий вдарив тернополянина в обличчя, сів в автівку темного кольору та поїхав у невідомому напрямку".

    :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up