Вітаємо переможців осіннього фотоконкурсу (ОНОВЛЕНЕ)

Вітаємо переможців осіннього фотоконкурсу (ОНОВЛЕНЕ)
Ми нагородили переможців фотоконкурсу "Золота осінь очима тернополян" від газети "RIA плюс" та сайту 20minut.ua. Це Ольга Рицик та Дмитро Ващенко.

Нагадаємо, свої фото на осінню тематику наші читачі завантажували на сайт 20minut.ua. Переможцем став той фотограф, фото якого набрало найбільше лайків від відвідувачів сайту.

- У конкурсі взяли участь близько 50 наших читачів, які надіслали більше сотні фотографій, - каже керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко. – Ми дякуємо усім за участь та чудові фотографії нашого міста. Але хочу додати, що редакція була здивована голосуванням на сайті. Адже замість лайків учасники ставили мінуси один одному. Через таку нетолерантність, голосування у наступних наших конкурсах ми будемо проводити іншим способом.

Подарунок від редакції, - двометрову штучну ялинку, ми вручили тернополянці Ользі Рицик. Дівчина надіслала на конкурс 5 фотографій, зроблених на набережній Ставу та у парку "Національного відродження". Її роботи отримали найбільше лайків.

Відео дня
> {photo_gallery id=1848|}

Ольга навчається на третьому курсі тернопільського мед університету, у вільний час займається аматорським фото.

- Раніше фотографувала звичайною "мильничкою", тепер прижбала дзеркальний фотоапарат, - каже дівчина. – Фотографую, коли маю вільний час. Найбільше люблю знімати людей, а також природу.

Ще один учасник Дмитро Ващенко отримав приз від партнера конкурсу фотошколи "12 стільців". А це сертифікат на безкоштовне проходження курсу "Фоторепортер". Дмитро вразив фотографією з вечірнім осіннім настроєм, зробленою у парку "Топільче".

{photo_gallery id=1849|}

- Чому ми обрали  саме це фото? Були і інші достойні варіани, але ця картинка сподобалась нам найбільше за те, що автор не зловживав фотошопом, за осмислений підхід, за вдале поєдніння кольору, пори дня, руху та статики, - каже директор фотошколи "12 стільців" Остап Новицький. - Можливо, трішки бракує якогось чітко визначеного головного героя, але колорит фото все компенсує.

Дмитро Ващенко студент механіко-технологічного факультету тернопільського технічного університету. На конкурс юнак надіслав 5 фотографій, перемогла одна з найкращих робіт.

- Фотографією я займаюся з 2010 року, - розповідає Дмитро. - Починав з любительської камери, після цього вирішив вдосконалюватись, відкладав стипендію і придбав більш професійний дзеркальний фотоапарат. Думаю, що в майбутньому моє заняття переросте у щось більше, ніж хобі.

Дмитро фотографує у різних жанрах, але найбільше йому подобається знімати пейзажі. Фото, яке перемогло, юнак зробив увечері у жовтні цього року у парку "Топільче".

- Фотографував на довгій витримці, для зйомки користувався штативом, - каже він. – Фото опрацьовував  у програмі light room. Сам цьому навчився по уроках з Інтернету. Загалом стараюся не обробляти фото, щоб вони виглядали природньо.

У Тернополі Дмитро Ващенко любить фотографувати парк та Став.

- Зараз шукаю нестандартні ракурси, з яких можна знімати наше місто, знімаю з дахів, - каже він. – Можливо, в майбутньому буде серія нових фото. 

Коментарі (4)
  • Anonymous

    можна десь побачити те фото, яке перемогло?
  • Anonymous

    І ВОНО ВАРТО ТОГО ЩОБ СТАВИТИ " НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ" ІНШИМ ФОТО. ПЕРЕМОГА ЛЮБОЮ ЦІНОЮ(((((((((((((((((((((
  • Anonymous

    Фотошкола відкрита завжди - vk.com/neomedia, або дзвоніть 400-115
  • Anonymous

    Вітаю! і я хочу в фотошколу ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up