Завершується конкурс твоя осінь у Тернополі

Завершується конкурс твоя осінь у Тернополі
Ще більше подарунків чекає на учасників конкурсу "Золота осінь очима тернополян" від газети "RIA плюс" та сайту 20minut.ua. Так, автор фото, яке найбільше сподобається “Фотошколі 12 стільців”, отримає шанс пройти на курс “Фоторепортер”.

Нагадаємо, що 20 жовтня стартував конкурс на краще фото осіннього Тернополя. Стати учасником можуть всі охочі. Для цього треба прикріпити фото у коментарях під матеріалом про конкурс на сайті 20minut.ua. Переможця визначать шляхом голосування.


- Знимка має бути розміром не більше 500 кб, - каже керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко. - Також слід написати, де саме ви зробили світлину.

Відео дня
>

Те фото, яке набере найбільше лайків, стане переможцем. Усі роботи можна буде переглянути на сайті 20minut.ua у рубриці "Спец-теми".
Про автора найкращого фото, за словами пані Наталі, напишемо на першій сторінці “RIA плюс”. Також переможець отримає подарунок до новорічних та різдвяних свят, а саме – ялинку заввишки два метри.

- Авторам надісланих робіт готує подарунок і “Фотошкола 12 стільців”, - продовжує Наталія Гевко. - Автору фото, яке найбільше сподобається фотошколі, вручать сертифікат на проходження курсів. Оскільки конкурс аматорський, жорстких вимог щодо дотримання правил композиції, експозиції, технічної якості чи апаратури, використаної для зйомки, не буде.

Важливо, за словами керівника відділу промо, тільки мінімальне дотримання вищезгаданих технічних вимог. Основну увагу при виборі найкращої світлини фотошкола приділятиме творчому баченню, пошуку незвичних моментів, креативному підходу, нестандартним рішенням.

- Фото має бути змістовним, мати головного героя, розповідати про щось, створювати певний настрій та викликати позитивні емоції, - продовжує пані Наталія. - Гори кольорового листя та скупчення дерев шансів на перемогу не матимуть. Знимкуйте вдумливо!

Фото можна надсилати до 20 листопада.

Переможцем стане автор фото, яке набрало найбільше "лайків" від читачів. Нагородження відбудеться 21 листопада.

 

 

Партнер конкурсу:

 

Коментарі (112)
  • Anonymous

    Бодьку програєш,підключай більше друзів ,а то в Ольки вже 11,лайків ,а в тебе тільки 8, непорядок....
  • Anonymous

    о знайшовся, ще один фотограф в якого всі плюси,а у всіх мінуси)) хватає мучити друзів в контакті))) в попередніх повідомленнях є роботи набагато цікавіші ніж ваші...тому така кількість лайків в реальному бути аж ніяк не може))
  • Anonymous

    голосувати і ставити плюси - це одне діло, тут все справедливо, а валити інших учасників підло......тому конкурс нечесний) проблема в системі оцінювання і моїх робіт тут нема- точка зору спостерігача!!!!
  • Anonymous

    Неймовірно красивий рідний Тернопіль!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up