Партнер рубрики Події

Біля КП "Тернопільводоканал" горів сарай (ОНОВЛЕНО)

Біля  КП "Тернопільводоканал" горів сарай (ОНОВЛЕНО)

На вулиці Танцорова поблизу КП "Водоканал" горить приміщення. Пожежа почалась близько 22-ї години.

Про це "20 хвилин" повідомила читачка Наталя.

- Біля водоканалу горить приміщення. Кажуть, що десь газова труба близько, - розповіла пані Наталя. - Приїхало чотири пожежні автомобілі. Вся вулиця аж до музею в диму. Усіх відганяють, бо горять бочки.

Очевидці пожежі кажуть, що рятувальники поїхали на територію "Водоканалу" заправлятись, бо вода скінчилась. 

Відео дня



На місці на час приїзду нашого журналіста працювали, окрім пожежників, і патрульні. Останні завертали автівки, які їхали у цьому напрямку та завертали час від часу зівак, які підходили на набезпечну до вогнища місця. Працівники ДСНС ситуацію не коментували, патрульні - теж.

Пожежу у приміщенні гасили з двох сторін - із сторони вулиці Шашкевича та вулиці Танцорова.

- Приміщення, у якому виникла пожежа, то якийсь сарай, - розповів один із працівників водоканалу. - Мешканці сусіднього будинку використовували його раніше як підвал, бо такого у них нема. Зараз воно - швидше закинуте. Чому виникла пожежа, не знаю. 

Дещо більше розповів інший працівник водоканалу.

- Під час обходу я бачив тут одного чоловіка, - каже охоронець Михайло. - Крутився тут довго. Здається, нетверезий. А потім вже побачив дим з даху цього сараю. Горіло. Викликав пожежників і побіг до хлопців, щоб машину нашу відігнали з-під муру, за яким і стоїть той сарай. Пожежники приїхали оперативно.

Близько 23.20 пожежники закінчили роботу.

 

Як повідомили в Управлінні ДСНС в Тернопільській області 6 липня, виклик до служби порятунку надійшов  5 липня 2017 року о 22 : 28. Люди повідомили  про горіння господарської будівлі  на вул. Шашкевича.
На місце виклику направили 1-ше відділення 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибутті рятувальники встановили, що горить одноповерхова цегляна будівля.

Площа пожежі становила 70 м. кв., також на відстані 5 метрів розташований двоповерховий  житловий будинок, на який могло перекинутись полум’я. Крім того, під час гасіння пожежники виявили три металевих бочки з невідомим вмістом, які створювали додаткові ризики та ускладнювало ліквідацію надзвичайної події.

Для більш ефективного гасіння на місце пожежі залучали і друге відділення 1 ДПРЧ та черговий караул ДПРЧ-3. Загалом на місті події працювало 15 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежної техніки. Пожежу менше ніж за 40 хвилин приборкали, а в 23:26 повністю ліквідували. 
Причину виникнення пожежі та збитки встановлюють.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Basil Bogatir

    не виключено що на місці згорілої будівлі виросте хмарочос)))

    fatima reply Basil Bogatir

    Краще хмарочом з нормальними людьми ніж закинутий сарай з алкашами і наркоманами.Приємго коли ідеш коло території будинку світиться світло а страшно іти коло сарая звівідки загладают дрочуни і вилазят наркомани або сплять бухі алкаші
  • Юсі

    якраз святкували річницю. соупаденіє? https://m.online.ua/rus/local/ternopil/278937515/-ternopilvodokanalu-nini-68-lit/



    Опісля літургії та спільної світлини на згадку, ветерани  навідались на підприємство. Спогади повертали в минуле, і здавалось, що час зупинився, бодай у їхніх пам’яті. Згадували літа, коли замість екскаваторів були копачі, коли їздили фірою, а про таке як комп’ютер тільки мріяли. Згадували людей, які стояли біля витоків підприємства, молились за пам’ять колег, котрі відішйли у вічність... Згадували молодість, ділились досвідом пенсійного віку, досягненями внуків та садово-огородніми рекордами... А ще...мріяли, мріяли про майбутнє підприємства, котре стало рідною домівкою, колективу, з яким зріднились душею та серцем!  Що ж ,многая-благая літ тообі, "Тернопільводоканале!"

  • July

    В Березовиці також пожежа, квартира горіла
  • Юлія

    До чого це перше фото??Журналісти, не обдурюйте людей!!!!

    Віталік Антонюк reply Юлія

    перше фото це скрін з відео. Відео з місця пожежі. В чому брехня?

    кроль reply Віталік Антонюк

    а це називається недовіра до людей) Кругом зрада, всі всіх обманюють))) пані юля вчіться бути добріші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up