Партнер рубрики Події

Через ремонт дороги потріскали стіни, а весь двір в пилюці, - скаржиться мешканець Микулинецької

Через ремонт дороги потріскали стіни, а весь двір в пилюці, - скаржиться мешканець Микулинецької

На страшну пилюку та «землетруси» від ремонту вул. Микулинецької, скаржаться тернополяни. В редакцію 20minut.ua звернувся мешканець приватного сектору – будинку № 33 Богдан Приймак. Чоловік каже, що від ремонту потерпає вся вулиця.

- Дорогу ремонтують до ночі, від гуркоту аж земля трясеться, в мене вдома потріскали стіни та панелі, - каже чоловік. – Все навколо в цементі та пилюці. В мене є два персики – всі вони покриті пилом, те саме з квітами, помідорами. Це просто жах, що робиться. Дощу нема, ми вже просто не маємо чим дихати.  Окрім того у дворі відкритий колодязь. Пилюка потрапляє і туди. В цивілізований країнах під час таких масштабних ремонтів все огороджують високими парканами, а в нас все відкрито. Ремонти тривають практично попід наші вікна.

Previous Next

В управлінні житлово-комунального господарства міськради просять мешканців Микулинецької потерпіти незручності. Адже основні роботи на дорозі вже зроблені, тому пилюки вже не буде. Загалом ремонт цієї ділянки планують завершити до Дня міста, повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Микола Лесів.

- Шановні мешканці, вибачте за незручності, - каже він. - Зате ми вам зробимо якісну дорогу.

Відео дня

За словами пана Лесіва, у Тернополі вже відремонтували ділянку вул. Микулинецької від «рогатки» до цвинтаря, зараз триває ремонт від «Ватри» до нижнього світлофору.

- Виконавець робіт обіцяє, що це дуже якісна дорога, яка протримається 50 років, - каже пан Лесів. - Тут використали новий вид дорожнього покриття – ресайклінг. Це означає, що дорозі поклали бетонну подушку. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Verbytskyi Andrew

    Не "від «рогатки» до цвинтаря" - а від залізнодорожнього мосту до цвинтаря. Нижче як були ями з горбами - так і залишилсь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up