Партнер рубрики Події

Доріжку в парку "Топільче" відремонтують до Дня міста

Доріжку в парку "Топільче" відремонтують до Дня міста
Тернополяни скаржаться на безлад в парку "Топільче", адже досі не розпочато ремонт доріжки. В Управлінні ЖКГ повідомляють про оголошення торгів і вже цього року ремонт буде завершено.

У Тернополі продовжать капітальний ремонт доріжки від вулиць Миру і Живова до центральної алеї парку "Топільче". У рамках ремонту там в 2015 році висадили нову алею дерев, відремонтували містки та ліхтарі. Залишилося облаштувати бруківку.

Проте тернополяни нарікають на затягування ремонту, через який доріжка досі перебуває в занедбаному стані.

- От як церез ці болота мені везти візочок?, - скаржиться тернополянка Вікторія Федорко. - Ще й кабелі різні з землі стирчать. Тут діти бігають.

Відео дня

Previous Next
Previous Next

Previous Next

В управлінні ЖКГ повідомили, що цього року ремонтні роботи продовжать. Зокрема, відремонтують решту алеї аж до фонтанів. 

- Доріжка коштує майже чотири мільйони гривень, -  розповів начальник управління ЖКГ Микола Лесів. - Це дуже велика сума, тому ми оголошуємо державні торги щодо надання послуг капітального ремонту вказаної ділянки. Після конкурсу, який відбуватиметься впродовж місяця, переможець візьметься до роботи. З 21 березня усі деталі будуть на сайті управління ЖКГ, а ще ми розсилатимемо оголошення по інших містах України та навіть за кордон. Якщо все буде добре, то до Дня міста, 28 серпня, цього року вона буде вже повністю завершена.

Нагадаємо, у "Топільче" - доріжка за мільйон.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Петрик П'яточкін

    Там досить складна робота, потрібно насипати великий  шар щебеню для вирівнювання поверхні, ніхто того ранньою весною робити не буде.
  • David Starr

    Як не було грошей - то не треба було починати, "менеджери", блін. Вам на ферму, за коровами прибирати.
  • Анонім

    Чому не можна закінчити ремонт весною щоб все літо Тернополяни і гості не бачили цеї напіврозрухи? Треба аж на день міста який в кінці літа? Планування пріоритетів звичайно на висоті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 Як рухаються справи з ремонтом моста в Теребовлі (ФОТО) photo_camera 12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up