Партнер рубрики Події

Луценко представив нового прокурора Тернопільської області. Натомість звільнив чотирьох інших (ОНОВЛЕНО)

Луценко представив нового прокурора Тернопільської області. Натомість звільнив чотирьох інших (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 16 липня до Тернополя з робочим візитом завітав генпрокурор Юрій Луценко, аби представити прокурора області - чернівчанина В'ячеслава Перча.

 

Із майже годинним запізненням в приміщенні обласної прокуратури відбулося офіційне представлення 54-річного В'ячеслава Перча.

 - Я дуже хотів, аби прокурором Тернопільської області став молодий працівник, - пояснив голова ГПУ. - Однак за підсумками не знайшов нікого. Щоб взяти когось із області - то у всіх купа нерозкритих справ по незаконних добуваннях у кар'єрах. Тож довелося брати старого досвідченого коня.

Окрім призначення, Луценко також зачитав наказ про звільнення з посад чотирьох прокурорів області. Всі вони "попалились" на хабарництві. Тож окрім звільнення їх ще й позбавили усіх регалій.

Відео дня

Сам новий прокурор Тернопільщини був небагатослівним. Розповів, що раніше працював начальником управління криміналістики ГПУ. Далі підказував, що уточняти, вже генпрокурор.

Що працював у справі розслідування розстрілів активістів Євромайдану.

А також поділився, які чесноти мають бути у представників його нової команди.

На те, аби набрати нову команду у В'ячеслава Орестовича є два тижні. Ще місяць - аби провести чистки в лавах обласної прокуратури.

 - У вересні я хочу бачити результати роботи, - завершив представлення генпрокурор України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Якісь він побитий....силою привезли, або зірочку обмивав з Юрою

    Lordan Julia reply Anonymous

    яку зірочку?
  • Анонім

    УЛААААА, Новий ПЛОКУЛОЛ ))))
  • Віталій Карпа

    http://tyzhden.ua/News/169813

    так має писати місцева преса чи київська?
  • Анонім

    А де старі прокурори їх що люстрували ще прошу хто знає то нагадайте  хто був і ще якщо можна нагадайте хто премєр бо презилента того сракатого йоська то добре знаю радію життю по новому так ми сє зробило добре як хо лєра
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up