Партнер рубрики Події

На "гаражному розпродажі" продають ексклюзивні сукні

На "гаражному розпродажі" продають ексклюзивні сукні
На ярмарку із продажу вживаних речей 24 травня тернополяни можуть знайти безліч цікавих та корисних дрібничок. На зібрані з продажу речей кошти організатори придбають авто для бійців. Розпродаж відбувається на майдані Волі і триватиме протягом дня.

- Війна в країні продовжується, але тернополяни дещо про це призабули, - каже член міської "Самопомочі" Віталій Фидрин. - Ми спокійно живемо, а там на передовій продовжуються бойові дії. Тому мета цього розпродажу не стільки зібрати кошти, як сколихнути та згуртувати громаду, допомогти хлопцям.

На "гаражний розпродаж" тернополяни принесли безліч різних речей. Серед який стара техніка, речі для господарства, книги, посуд, вишиванки, картини від студентів ТНПУ та навіть ексклюзивні сукні від тернопільської дизайнерки Оксани Бачинської.

- Я долучилась і до організації цього розпродажу, і сама принесла деякі речі, - каже пані Бачинська. - Це костюм з натуральної шкіри, дві ексклюзивні сукні та багато інших речей, які можуть бути корисними. Вважаю, що такі розпродажі дуже потрібні, адже ми допомагаємо бійцям.  

Відео дня

Previous Next

Окрім звичного розпродажу щопівгодини організатори проводитимуть аукціон, де "з молотка" підуть найцікавіші лоти. Наприклад, річний проїзний на маршрутки, речі з зони АТО та ексклюзивні речі від тернополян. 

- Ми з чоловіком ще нічого не купили, але деякі речі зацікавили, - каже тернополянка Ілона Стецюк. - Бачила дуже гарні картини. Це добре, що тернополян до допомоги бійцям долучають таким чином. Це об'єднує. 

Виручені з розпродажу та аукціонів кошти організатори докладуть до коштів, які збирають на авто для військових.

- У нас є мета придбати два авто для тернопільських бійців, - Частину коштів ми зібрали, частково долучились самі, ще додамо гроші з аукціону. Для яких саме підрозділів придбаємо авто ще не визначились, але це будуть тернопільські хлопці. 

Такий "гаражний розпродаж" від "Самопомочі" у Тернополі проводять вперше. Але за словами організаторів, не в останнє. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Фидрин

    ..І фінансовий результат не розчарував (43883грн + 100$)! Дякуємо Усім, хто долучився! Обов'язково поінформуємо громаду про витрату коштів (що саме, кому саме та куди саме).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up