Партнер рубрики Події

На Микулинецькій продовжують готувати земельні ділянки для бійців АТО

На Микулинецькій продовжують готувати земельні ділянки для бійців АТО

Торік рекультивували п'ять гектарів, цього року впорядкували вже 12,5. Загалом підготували вже п'яту частину відведеної території.

Кошти на ці роботи були виділені з цільового фонду, пояснив заступник міського голови Владислав Стемковський. Дозвіл на використання цих грошей виконком дав у четвер, 28 липня.

 - Мова йде про 623 тис грн, - каже пан Стемковський. - Цього року ми вже рекультивували 12,5 гектарів. Минулого року - 5 гектарів.

Виконує всі роботи підприємтсво "Шляхрембуд", оскільки таким чином є можливість зекономити.

Відео дня

 - Попередню документацію нам зробили на суму в рази більшу. Вся рекультивація мала би обійтися в 100 млн грн. Ми ж витратили наразі 1,4 млн грн на рекультивацію 20% відведеної ділянки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юсі

    народ, трохи двозначний заголовок, вам не здається?
  • Анонім

    Ага, а потім ці самі ділянки пропонують продати за безцінь місцевим забудовникам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up