Партнер рубрики Події

Тернополянки вийшли на вулиці у сукнях заради бійців

Тернополянки вийшли на вулиці у сукнях заради бійців
Аби зібрати кошти на пошиття бушлатів та одягу для бійців АТО тернополянки зробили соціальний експеримент. Одівши літні сукні, при температурі +4, більше десяти дівчат 15 листопада вийшли на вулиці міста. Скільки часу триватиме експеримент тернополянки не знають. Кажуть, поки не замерзнуть.

Як тільки дівчата у літніх сукнях вийшли на Театральний майдан, до них відразу почали підходити тернополяни і кидати гроші у скриньки. Найбільше підходять пенсіонери та старші люди. Була і пара молодих. 

Previous Next

- Нехай, Бог береже таких людей, - каже пенсіонерка Катерина. - Вони роблять дуже хорошу справу для бійців. Тільки б дівчатка одівались тепліше, а то чисто позамерзають у тих сукеночках. 

Відео дня

Бабуся без вагань кинула у скриньку 100 грн і подякувала дівчатам за те, що вони роблять. 

За словами представника "Самооборони Майдану Тернопільщини" Лілії Мусіхіної, такий експеримент має заставити людей прокинутись і не зрозуміти, що попри так зване "перемир'я" бійці завжди хочуть їсти і їх завжди потрібно одягнути. 

Вперше такий експеримент провели кілька днів тому. Дівчата намагались зрозумти реакцію людей. За словами однієї з учасниць експерименту Олесі Башумак, багато хто не розуміє для чого вони це роблять і осуджують дівчат.  

- Вирішила долучитись до цієї акції, тому що бачу, що люди замерзають, -  каже тернополянка Олеся Башумак. - Вони емоційно замерзають. Починають менше дбати про бійців. Можливо, через те, що люди вже не можуть сприймати стільки негативної інформації і намагаються наповнювати своє життя чимось позитивнішим -  клубами, дискотекмаи. Але, можливо, краще цих сорок гривень віддати хлопцям... 

Дівчатка по кілька чоловік розійшлись до "шостого" магазину, Центрального ринку, ТЦ "Орнава" та центарльними вулицями Тернополя. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Нечесно виманювати таким способом гроші в бабусь, як на першому фото.
  • Diana Diana

    героїчні дівчата - варті поваги!
  • Anonymous

    Дівчата, вдягніться! Я не можу дивитися, як жінки гроблять своє здоров"я навіть заради такої благої мети. Вдягніть натомість віночки, абощо...
  • qq

    потужно! якби зовсім зняли, ще б на 100грн більше заробили... до фемен далеко - ті менше ніж за 10k$ сіськи не показують...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up