Партнер рубрики Події

У Тернополі через "Наполеона" і "Картопельку" отруїлися 20 чоловік

У Тернополі через "Наполеона" і "Картопельку" отруїлися 20 чоловік
У період з 13 по 17 грудня в Тернопільську комунальну міську лікарню швидкої допомоги №1 звернулося за допомогою 20 осіб віком від 18 до 50 років з ознаками харчового отруєння.

Серед потерпілих – тернополяни, що проживають у різних мікрорайонах обласного  центру та жителі Тернопільського району.

Медиків занепокоїло, що в усіх пацієнтів схожі симптоми  – болі в животі, загальна слабкість, висока температура та інше, відтак про це вони повідомили правоохоронців.

За попередньою інформацією міліціонерів,  найімовірніше, люди захворіли після вживання кондитерських виробів виробництва одного із приватних підприємств Шумського району.  За словами потерпілих, усі вони вживали торт «Наполеон», тістечка «Картопелька» та «Рафаело» та іншу здобу даного виробника. Продукцію потерпілі купували у торгових точках в різних мікрорайонах Тернополя.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за даним фактом. Тривають перевірки даної продукції іншими компетентними службами, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Правоохоронці звертаються до жителів області бути уважними та не купувати схожі кондитерські вироби. Також закликають власників крамниць, продавців проявити сумлінність і перевірити на якість дану продукцію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Виробники ПП "Шумськ Хліб" та СПД ФО Шевчук

    http://terses.gov.ua/index.php/shcho-varto-znaty/172-orhanizatsiia-zakhodiv-z-likvidatsii-spalakhu-kyshkovoi-infektsii

  • просто так

    це не виробника вина. а неправильне зберігання продукції, часто тістечка продають там, де навіть немає холодильних вітрин.

    Анонім reply просто так

    Мене також завжди цікавить, як продавчині із цих кіосків ходять у туалет і де миють руки.
  • Анонім

    нема чого всякий  непотріб купувати ,їжте домашню їжу
  • Анонім

    скоріш за все це шумськ-хліб, кіоски стоять по Тернополю їхні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up