У Тернополі змінили маршрут автобуса №19

У Тернополі змінили маршрут автобуса №19

Від 14 грудня автобус №19 курсуватиме за новим маршрутом.

Із 14 грудня автобус №19 їздитиме за новим маршрутом. Зокрема, від вул. Винниченка автобус повертатиме на вул. Будного - Лучаківського-Бережанську, а далі курсуватиме через вул. Мазепи, Руську та далі за маршрутом. 

Рішення про зміну маршруту у міській раді прийняли на численні звернення тернополян, повідомляє прес-служба міської ради.

Весь маршрут №19  називатиметься «ТРЦ «Подоляни» - вул. Винниченка» та курсуватиме вулицями: Морозенка («ТРЦ «Подоляни»), Об’їзна, Симоненка, Тарнавського, Злуки, Збаразька, С.Крушельницької, Замкова, Руська, І. Мазепи, Кривоноса, Винниченка, С.Будного, Лучаківського, Бережанська, І.Мазепи, Руська, Князя Острозького, Пирогова, М.Гоголя, Б.Хмельницького, Збаразька, Злуки, Тарнавського, В.Великого, Л.Курбаса, Морозенка («ТРЦ «Подоляни»).

Відео дня

Графіку руху за новим маршрутом на сайті міської ради поки не оприлюднили

Нагадаємо, раніше маршрут №19 мав назву "ТРЦ"Подоляни" - вул. Карпенка".

А що змінилося в роботі тернопільських маршруток за останні два роки, можете оцінити і порівняти, переглянувши відео "20 хвилин".

Читайте також На новий маршрут №35 планують додати ще два автобуси
“Що ви мені пхаєте?”: чи можна платити за проїзд у Тернополі банківськими картками. Ми перевірили
У Тернополі планують змінити маршрут одного із автобусів на мікрорайоні "Канада"
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Діонісій

    нормальний хід, с Лучаківського добратись на БАМ, можно було тільки 27 маршруткою, яка то є, то ні, або 11 троліком в об'їзд. На Карпенка і так їзде багато транспорту на БАМ. 35 маршрут наприклад до самих Подолян і багато автобусів його є. То що ті скотовозки потрохи знищують, змінюючи маршрути, закриваючі маршрути, то добре.

    Українець reply Діонісій

    Ви думаєте тільки про себе. Треба і про дітей думати.

    Українець reply Діонісій

    З Крушельницької тепер неможливо добратися. Тепер на вул. В. Великого не можливо добратись. Найзручніше тепер сісти на 16 і доїхати до Київської і дійти 20 хв. Школярам важче тепер. Як соцпрацівник говорю, багато пригод з дітьми чи дорослими можуть статися. Також через погану якість освіти діти змушені ходити до репетиторів. Багато хороших репетиторів є на Крушельницької. Коли б була освіта нормальною, то б усе було нормальним.
  • Українець

    Ви знищуєте спеціально вулицю Карпенка? Та тепер нормальних маршрутів немає. Немає нормального сполучення з іншими. Або лишайте старі або створюйте нові, а то декому не можливо добратись до університетів, особливо до факультетів ТНЕУ чи на роботу. Треба проходити кілометри. Не у всіх є кошти, щоб міняти квартиру і ти більше у центрі. Відновіть 31 маршрутку або 8А тролейбус повністю!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up