Героями не народжуються - ними стають!

  • Юлія Сиротюк
  • Автор: Юлія Сиротюк
  • Абітурієнтка 2014 року.Дівчина з не поганими амбіціями. Мрію їх розвивати. Для цього вступаю у ВУЗ на спеціальність журналіста. Кмітлива та енергійна. Моя допитливість та цікавість стануть запорукою успіху. Вірю в це і вперто йду до мети. Добра та дружелюбна,швидко знаходжу контакт із людьми. Ціную щирість та відкритість у спілкуванні.

     

  • access_time

Героїзм – це найвищий вияв патріотизму, тому, що він проявляється в екстремальних умовах, коли треба допомагати,захищати,боронити. Ця тема, на мій погляд,завжди була і залишається актуальною та сучасною.

По-перше, історія кожної країни є прикладом героїзму багатьох поколінь і безлічі героїв. Та все таки ці люди героями не народились, а ними стали у час, коли треба було повести за собою інших, підняти на боротьбу народ, стати для народу Мойсеєм.

По-друге, чи думали молоді юнаки на Майдані Незалежності, що їх імена (як імена героїв!) будуть вписані на сторінках новітньої історії України? Мабуть,що ні. Але, на хвилі нечуваного національного піднесення і спротиву бандитській владі, вони ними стали. Стали,бо боролись за справедливість.

Набридло, що у пенсіонерів немає грошей на ліки, а чиновники їздять на нових машинах. Набридло, що продаються міліціонери, що ґвалтують і калічать жінок. Набридло, що діти багатіїв вбивають людей,їздячи в нетверезому стані. Набридло постійно давати хабарі лікарям ,вчителям,міліціонерам, пожежникам,податковій,ЖЕКам,вузам,судам. Набридло,що за наші гроші влада купляє собі дачі,яхти, замість того,щоб ремонтувати дороги, будувати школи,лікарні.  Вони стояли там,щоб домогтися свого!Для того, щоб на пенсію можна було жити гідно, щоб у лікарнях було достатньо ліків, щоб чиновники не грабували,а  працювали для людей. Стояли за справедливе правління, за порядок,за стабільність і економічний розвиток, за повагу до кожної людини. Вони хотіли, щоб всі були рівні перед законом.

Тут героїзм просто обличчям повернутий  до небезпеки,навіть не поворушивши оком від страху. Це найбільший вияв патріотизм. Вони гідні звання героїв! Захищали нас -  здобули  визнання для себе. Низький уклін.  Горджусь за свою країну і за людей. Бо такими героями не народжуються, ними стають!

Коментарі (0)
Про наболівше

Так давно не писала. Бо не писалось. Життя здавалось таким чудовим. Море вражень і позитивних емоцій. Нові відкриття...

Будьмо вільними

Не раз ради свого ж блага я приховувала почуття та емоції. Здавалося б,  я ніколи не грала на публіку, та й не...

Відомі телеведучі. В чому секрет успіху?

Нещодавно у мене випала нагода поспілкуватись із цікавими телеведучими каналу 1+1 Аллою Мазур та Юрієм Горбуновим. Я...

Лезом

Як часто у цьому житті нас ображали! Говорили те, що нам не подобалось. Травмували нашу душу. Але чи замислюєтесь Ви над...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up