«Я Вас дуже боюсь!» (частина 2)

Якщо страх «сидить» на підсвідомому рівні і не дає Вам розслабитись, а стоматологічна маніпуляція є необхідною для загального здоров'я, то можна скористатись безболісною місцевою анестезією, або медикаментозним сном.

Наша клініка придбала апарат DHT QUICK SLEEPER S4. Він призначений для проведення анестезій при імплантації, при хірургічних втручаннях на тканинах пародонту, забезпечує знечулення одного, або декілька зубів. Якщо Ви хоч раз спробуєте дану техніку, то Ваша насторожена думка зміниться кардинально у кращу сторону.

У даному апараті наконечник має форму кулькової ручки, одноразова голка  ультратонка. При дотику голки до слизової оболонки спрацьовує сенсорна система і апарат починає працювати, бо відчуває дотик. Принцип роботи тут наступний – пристрій подає анестетик у напрямку найменшого супротиву, тому больових відчуттів немає. Роботу пристрою та напрямок голки контролює мікропроцесор, комп’ютеризований шприц працює при динамічному контролі над тиском, де подаються світловий та звуковий сигнали, тобто виключаються випадкові рухи лікаря, що можуть спровокувати болісні відчуття. Заслужено такий спосіб введення анестетика для стоматологічного знечулення називається «розумна анестезія».

У сучасному стоматологічному світі досить поширене використання «медикаментозного сну» – седація, для повного виключення дискомфорту під час прийому. Такий «сон» є безболісним та безпечним, адже всі маніпуляції лікар старанно проводить поки пацієнт спить. Для занурення у «сон» у «Стоматології Олексюка» використовується апарат Master Flux Plus Automatic AS 3000 та абсолютно безпечні ненаркотичні препарати, які не викликають звикання, швидко виводяться з організму, не алергічні  і не приносять шкоди пацієнту. Під час такого сну в людини зберігаються всі рефлекси, але вона не пам’ятає цього. Стан пацієнта контролюється досвідченим анестезіологом, котрий при допомозі сучасної апаратури стежить за життєвими показниками пацієнта, насичення крові киснем, адже дихання та робота серцево-судинної системи здійснюється самостійно, без навантажень, як при звичайному стані сну. Після припинення введення препарату пацієнт зразу просинається.

При поверхневому сні, коли людина вдихає суміш певних газів, залишається притомною, усе чує, але має понижене відчуття страху, тобто занижений психоемоційний фактор.

Завдання лікарів клініки «Стоматологія Олексюка» – створити для пацієнта довірливі умови та безпеку. Комфортна архітектоніка клініки, зручне обладнання, привітний персонал, естетичні стоматологічні роботи сучасними матеріалами забезпечують довгострокову довіру пацієнтів на стоматологічні послуги клініки «Стоматологія Олексюка».

Звертайтесь в «Стоматологію Олексюка» — ми знайдемо вирішення Ваших проблем.

 м. Тернопіль, вул. Глибока, 25  098 130 13 71

Коментарі (0)

Символіка кольорів людину супроводжує усе життя.  Ще Ґете розробив свою концепцію кольору, де усі темні кольори заспокоюють,...

Перегляд фотографій минулих століть має одну спільну рису – відсутня щира посмішка у людей. Так, то були важкі епохи...

Якщо страх «сидить» на підсвідомому рівні і не дає Вам розслабитись, а стоматологічна маніпуляція є необхідною...

На жаль, ця фраза є знайомою для стоматологів. Згідно із статистичними даними, для більшості людей, особливо наших співгромадян,...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up