Де у Тернополі придбати меблі (новини компаній)

Де у Тернополі придбати меблі (новини компаній)
Огляд магазинів меблів Тернополя

Магазин меблів "Арімакс"

м. Тернопіль, вул. Перля, 3 (ТЦ Новус, 2 поверх)

тел. (096)763-71-70

сайт: arimax.prom.ua

Відео дня
Бажаєте  придбати якісні та стильні меблі за доступними цінами ? Тоді завітайте в салон меблів Арімакс, що в Тц Новус.Там ви знайдете великий  асортимент фабричних меблів  найкращих виробників України. В магазині діє гнучка система знижок, кредит, та індивідуальний  підхід до кожного клієнта.
 

АкціЇ:  1.Знижка 30% на матраци серії "Натурель"

            2. При покупуці дивану картина у подарунок

            3. Увага! Спаціальна пропозиція  тільки для читачів 20 хвилин---                       акційні супер ціни на кутові дивани (див. галерею)

Для отримання знижки, потрібно сказати секретне слово: «20 хвилин»

Салон меблів "Арімакс" МЕБЛІ ВАШОЇ МРІЇ ЗА РЕАЛЬНИМИ ЦІНАМИ.

Previous Next

Магазин меблів "Світ меблів Софія"

вул. Тролейбусна, 17,

тел./факс (0352) 55-17-19,067 678 00 95, 066 093 28 22

Меблі, люстри, посуд, декор.

Усі пропозиції та акції на нашому сайті - sofiamebli.com.ua

Previous Next

Меблі на замовлення

Адреса: м. Тернопіль, вул. Глибока, 19 (територія колишнього СТО)

тел.: (067) 722-55-48, (0352) 40-00-82

Індивідуальний дизайн, безкоштовний замір, доставка по місту.

Previous Next
Коментарі (5)
  • Анонім

    Недавно завітала і світ меблів "Софія".Купила у вітальню кутовий диван «Бронкс». Задоволена на всі 100%. Дуже привернуло увагу те, що диван виготовлений з дерева та високоякісних матеріалів . Це річ не на один рік , диван добротний і виглядає дуже дорого. Диван має Механізм трансформації " SEDAFLEX " , тобто його можна підлаштувати під себе , щоб досягти максимального комфорту . Його можна розкладати , а звідси можна отримати додаткові спальні місця , якщо нагрянули гості))))

    Анонім reply Анонім

    З повагою,Марта!
  • nova

    а про нову чому забули? http://nova.ua/

  • Наталя Олексик

    яка краса
  • Діана

    аж захотілося оновити меблі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up