Скуштуйте новинки в “Сицилії” (новини компаній)

Скуштуйте новинки в “Сицилії”  (новини компаній)
Літо — пора фарб, легкості, вражень, а ще нових смаків. Все це можна отримати в «Сицилія», яка влітку тішить своїх відвідувачів черговими новинками: цілих 4 піци з панчеттою, Ла Грілья і Пармська вже чекають на гурманів. Якщо ви любите піцу так, як її любимо ми, то приходьте. Тонке тісто приготовлене за італійською рецептурою, солодкі соковиті помідори і ароматний сир подарують вам незабутні кулінарні відчуття, а якщо сюди додати пікантну шинку, печериці, оливки, ковбаску, то вийде рай для гурмана.

«Сицилія» пропонує на вибір чотири різновиди піци з панчеттою:

1.Панчетта Чіполла (помідори, панчетта, шинка, сир, цибуля).

2.Панчетта Фунгі (помідори, сир, панчетта, помідори).

3.Панчетта Саламе (помідори, сир, панчетта, печериці, ковбаса сирокопчена).

4.Панчетта Оліве (помідори, сир, панчетта, печериці, оливки).

Піца Пармська — це рукола, крудо (в’ялене м’ясо), сири – голландський і пармезан, помідори. Поєднання цікаве і незвичне, але ми впевнені, що вам сподобається.

Для веганів (і не тільки) ми пропонуємо піцу Ла Грілья з приготованими на грилі овочами. До начинки входять соковиті болгарський перець і томати, ніжні на смак баклажани і кабачки, ароматні печериці, які ми готуємо на грилі аби максимально зберегти корисні речовини і смак продуктів. А сир і пікантний соус додають піці Ла Грілья завершеного і справді неповторного смаку. Піца дуже ніжна і водночас пікантна на смак.

Previous Next

Якщо ж ви прагнете смачної легкості, то завітайте скуштувати нові салати в “Сицилії”:

Салат “РУКОЛА Е ПОЛО” приємно потішить і здивує. Адже горіховий смак руколи підкреслюють ароматні в'ялені помідори, а ніжна запечена курятина і солодкі свіжі томати під соусом завершують симфонію смаку і аромату. Про такий салат не говорять, його їдять.

Гарячий салат “ПРІМАВЕРА” не залишить байдужими нікого. Свіжий аромат руколи і салатного міксу з сиром рікотою і беконом під ніжним соусом — не лише приємно вразить, а й зігріє.

Previous Next

Для солодкоїжок «Сицилія» також приготувала літні новинки:

  1. Чізкейк з сезонними ягодами. Якщо ви не пробували цей чізкейк, то вважайте, що ви не знаєте, що таке чізкейк – тонке тісто, сир із вершками і желе з цілими ягодами. Це просто треба спробувати.
  2. Торт Літній вразить вас багатством кольору і смаку. Якщо ви любите полуницю, то вам сподобається – бізквіт просочений полуничним сиропом ми подаємо з вершковим кремом і полуничним желе.
  3. Лісова ягода – це ніжний легкий бізквіт з йогуртовим суфле, який подається з ягодами і тертим шоколадом. Якщо літо можна вмістити у тарілці, то це десерт Лісова ягода.

Previous Next

       Про чергові новинки читайте в наших соціальних мережах, також на сайті.

Чекаємо Вас за адресою:  м. Тернопіль, вул. Чорновола, 2

Коментарі (10)
  • Анонім

    Дорого, не рекомендовано..
  • Анонім

    Це не піцца ,це коржі .,тісто повинно буте мягке ,.а воно тверде
  • куегн

    Анонім reply куегн

    Смачно виглядає.,так як ціни не бачу - безплатна піца

    Анонім reply Анонім

    Ціни невиправдано високі. Піца суховата.Корж, як засохший лаваш. Хоча багато саме таку піцу і люблять. Подібна у Фламінго, Старому млині. Салати і десерти досить дорогі!
  • Анонім

    А в нас завжди так.., ціни в барах і піцеріях європейські ,а зарплата африканська .,повинна бути накрутка в барах і тд.,але накрутка ,а не найобка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up