До уваги водіїв! Змінено схему руху резервного проїзду неподалік Гаївського мосту (КАРТА)

До уваги водіїв! Змінено схему руху резервного проїзду неподалік Гаївського мосту (КАРТА)

Схему організації дорожнього руху проїзду від вул. Довженка до вул. Гайова - змінено через великі затори.

Ремонт Гаївського шляхопроводу триває. На час ремонту мосту, який заплановано провести до 1 вересня 2020 року, для водіїв облаштовано тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайової. 

У зв’язку з тим, що зі сторони вул. Довженка утворюються великі затори, пов’язані з перевагою дорожнього руху при переїзді аркового мосту зі сторони вул. Гайова, прийнято рішення про зміну переваги переїзду мосту.

Відтак, відповідно до погодженої із поліцією Схемою організації дорожнього руху, відтепер перевага надається автомобілям, які здійснюють рух зі сторони вул. Довженка.

Відео дня

 

 

Нагадуємо, на два місяці, з 27 травня до 1 серпня, перекрито рух транспорту на вулиці Ярослава Стецька.

 Перекриття вулиці зумовлене необхідністю проведення заміни інженерних мереж та капітального ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини. Дорога на вул. Стецька  має стратегічне значення через розміщення поруч міської комунальної лікарні швидкої допомоги. Читайте також: 

На ділянці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій

    від перестановки знаків затори не зменшаться
  • гср

    тепер будуть затори на вулиці Гайова
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up