На Кривоноса порожня маршрутка знесла огорожу, бо водій відійшов у справах

На Кривоноса порожня маршрутка знесла огорожу, бо водій відійшов у справах

Водій маршрутки №3 залишив її без пасажирів і відійшов. Тим часом транспортний засіб покотився вниз дорогою і в'їхав в огорожу. Трапилася подія в середу, 25 травня, близько 19.00.

Про це пише тернополянин Борис Машлянка на своїй сторінці в Фейсбуку.

"Щойно на зупинці Максима Кривоноса у Тернополі водій маршрутки вчинив ДТП: залишив автобус без пасажирів і відійшов у справах. Тим часом автобус рушив самостійно і збив придорожні огорожі. Ніхто з людей не постраждав. Водій завів автобус, прогрів мотор і поїхав. Кілька років тому моя дружина вже так само "провезлася" у маршрутці без водія із цієї самої зупинки аж до перехрестя вулиць Миру і Винниченка. Тоді врятував життя пасажирів сміливий студент. Нині - щаслива випадковість". - пише Борис.

Відео дня

Нагадаємо, сьогодні ж на засіданні міськвиконкому перевізники заявили, що вартість проїзду в маршрутках має зрости до 3,5 грн, бо теперышня вартість є нерентабельною."20 хвилин" намагається отримати коментар начальника управління Ігоря Мединського. Що чекає на горе-водія - читайте згодом.

Фото: Борис Машлянка

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Перевізники хочуть тільки гроші, а за це нічого не роблять. В маршрутках дуже брудно вони їх ніколи не миють. Сідушки брудні, подерті, в деяких маршрутках не має ручок щоб триматись. З їхньої сторони тільки водій який перевозить і все, а з людей хочуть побільше грошей збирати.
  • Євгенія Цебрій

    просто дежавю якесь... знову Кривоноса, знову маршрутка поїхала без водія... ось деталі попередньої історії: http://te.20minut.ua/Podii/u-ternopoli-marshrutka-yihala-bez-vodiya-yogo-vzhe-zvilnili-10254319.html

  • Анонім

    Мединський - 5 гриваків треба ціну ставити! Не менше. За те, що в'їхав в огорожу, а не на людей.

    Діонісій reply Анонім

    якщо 10 поставити, вони не будуть проти, але все одно будуть жаліітись, що все дорого і ім не вигідно !
  • Діонісій

    треба точно ціну піднімати за проїзд в маршрутках, бо шофери вже починають тікати !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up