У аварії на Тернопільщині батько врятував дітей, а сам загинув

У аварії на Тернопільщині батько врятував дітей, а сам загинув
Батько загинув у аварії 13 лютого на очах двох своїх дітей. Трагедія сталася о 16.40 в селі Надрічне Теребовлянського району, повідомили у секторі зв’язків із громадськістю обласної міліці.

- Відомо, що водій автомобіля Mercedes, 35-річний мешканець Підгаєцького району, на автодорозі місцевого значення в селі Надрічне здійснив наїзд на 39-річного пішохода, - розповідають у секторі зв’язків із громадськістю. 

За попередніми даними слідчих, водій Mercedes був напідпитку. Він намагався обігнати з правого боку автомобіль, що рухався попереду. Проте узбіччям йшов чоловік з двома дітьми. Під час небезпечного та ще й забороненого правилами дорожнього руху маневру іномарки чоловік встиг дітей відштовхнути, але сам потрапив під колеса автівки і отримав травми несумісні з життям.

Як з’ясувалося пізніше, загиблий - мешканець села Золотники. Він повертався з військкомату після проходження медкомісії в рамках проведення мобілізації. Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частиною 2 – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть. Водія Mercedes затримали, він перебуває в Теребовлянському ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Іван Кок

    і навіть не сидів за скоїне той вітька
  • Іван Кок

    це той Хміль має клініку у тернополі його племіник збив мене
  • Іван Кок

    а мене  як збив Хміль Віталій Зеновіч з Надрічного в 1991 році сам я приїхав зі Львова до бабці на відпочинок на ні канікули  наше село попри трасу яка курка вийде на дорогу можна ставити хрест на курці або можна списувати а що казати про дитину 7 років та так збив що в реанімації відлежав дві трепанації плюс правосторонній параліч і плюспів року на інвалідному візку мати відвозила мене а після того життя моє пішло під укіс це ще можна продовжувати А йому вітькови ніхрена ще й батько його погладив по голові правильно сину молодець і далі гоне на жигулях тих сволоч така
  • Анонім

    це даже противно читати.що вони пишуть,Дорога газето спам'ятайтесь і пишіть правду!!!!! А цьому чоловіку котрий загинув Вічна память!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up