У кого в Тернополі найвищі зарплати. Інфографіка

У кого в Тернополі найвищі зарплати. Інфографіка

З поміж усіх тернопільських працівників, фахівці сфери інтернет-технологій та фінансисти мають найвищу заробітну плату, найменше отримують сезонники та різноробочі.

Тернопілля вже традиційно займає останнє місце серед областей України за рівнем заробітної плати. Так згідно останніх даних статистичної служби України у травні в нашій області середня зарплата становила - 3630 грн. До прикладу, того ж місяця у Чернівецькій області вона була - 3677 грн, Хмельницькій - 3875 грн, у Івано-Франківській - 4122 грн та у Рівненській - 4133 грн.

Щодо професій, які є найбільш оплачувані на теренах нашої області, то у травні цього року офіційно оформлені працівники сфери інтернет-технологій отримали 7800 грн, а фахівці фінансової сфери - 6086 грн. Дещо меншою зарплатою можуть похвалитися тернопільські газовики з електроенергетиками - 5040 грн. Також не мала зарплата у працівників кар’єрів, яка становить - 4938 грн. В той час, за травень у Тернопільській області найменшу середню заробітну плату отримують сезонники та різноробочі від 1834 до 1984 грн.

Разом із тим, найбільший попит в області мають кваліфіковані робітники з інструментом, робітники з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин, працівники сфери торгівлі та послуг, працівники ІТ сфери.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • ghf

    найбільшу зарплату в Тернополі мають заробітчани, які добре пристроїлися у багатих країнах

    Анонім reply ghf

    Ну давай ти пристройся на полi попрацюй на спекi 50 градусiв по 10 годин хто тобi заважає!!! Взнаєш шо таке заграниця ..лять!!!
  • Діонісій

    у кого така середня зарплата в Тернопільській області, звідки такі дані ? чи то як індекс інфляції, ціни зросли за доларом в три рази, а інфляція становить 15%.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up