У податковій відповідатимуть на усі запитання підприємців

У податковій відповідатимуть на усі запитання підприємців
За багатоканальним телефонним номером 8-800-501-00-70 із 31 березня 2008 р. інформаційно-довідковий департамент Державної податкової адміністрації України (ІДД ДПА) відповідає на запитання платників податків з усіх регіонів країни

Зауважте, дзвінки зі стаціонарних телефонів – безкоштовні. Це зробили для створення найбільш зручних умов для платників податків, які потребують допомоги, переконують у ДПА в Тернопільській області. До того ж, відповіді також передають факсом та електронною поштою через Інтернет ([email protected]).
- Режим роботи ІДД ДПС: з 8.00 до 20.00 щоденно, крім суботи та неділі, - повідомили податківці. - Інформаційно-довідкові послуги надаються з питань податкового та валютного законодавства, законодавства з питань проведення розрахункових та касових операцій, реєстрації та обліку платників податків, патентування, ліцензування (у випадках, коли органом ліцензування є органи державної податкової служби), контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, положень міжнародних договорів України з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи державної податкової служби.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Нарешті хоча б одна служба відкриває гарячу лінію! Це вже прогрес. Але такі телефониповинні бути і УМВС і СБУ і в прокуратурі, і в рибінспекції. Але очевидно, що ці відовства бояться відкритості в своїй роботі, і все списують на теємність.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up