Керівник Helix Дмитро Нагута не з’явився в суд, бо в нього «піднявся тиск» (оновлене)

Керівник Helix Дмитро Нагута не з’явився в суд, бо в нього «піднявся тиск» (оновлене)

Апеляційний суд Тернопільської області 29 грудня переніс розгляд апеляційної скарги керівника TOB «Хелікс Кепітал Україна» Дмитра Нагути, оскільки той не з’явився у суд. Його якраз напередодні засідання забрала швидка з підвищеним тиском, каже адвокат.

Адвокат Нагути Віктор Петруненко припускає, що такий згубний вплив на здоров'я його підзахисного спричинив електронний браслет та постійні стреси.

До слова, його захисники висловили підозру щодо упередженості та необ’єктивності суддів, тому висловили пропозицію їх відозви.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Наразі Дмитро Нагута нібито перебуває на лікуванні у київській клініці, але ніякого документального підтвердження представлено не було.

Захисники Нагути наполягали, щоб розгляд справи проводили без нього, але судді постановили перенести засідання на 17 січня на 12:00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А ви ще досі не зрозуміли ,що він ложив на суд і на всіх кого н......в . В інший раз коли буде судове засідання у нього знову типу тиск підніметься і так по колу буде продовжуватись поки не розвалять справу .
  • Іра

    Ну і хитре ж стерво я уже пол года с тиском 150 живу кагда он миня обакрал.И живу.  Личись и ищо раз личись на голаву ублюдок.............
  • David Starr

    Правильно, хай лікується, ця сука ще має жити довго(у в_язниці, звичайно) і бути живим прикладом для решти шахраїв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up