Крамницю чистили, бо бракнуло спиртного. 16-річну дівчину залишили на «шухері»

Крамницю чистили, бо бракнуло спиртного. 16-річну дівчину залишили на «шухері»
Вкрадене мешканці Чорткова поділили – вийшло приблизно по 3, 5 тисячі гривень. «Зароблені» гроші злодії наступного дня витратили на купівлю одягу та мобільних телефонів. У скоєному зізнались. Правоохоронці вилучили частину грошей, а також всі куплені обновки.

 

Підомлення про крадіжку з магазину «Продукти» надійшло від мешканки Чорткова в чергову частину райвідділу міліції.

Вночі невідомі проникли в магазин, викрали гроші та продукти. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група, яка одразу вийшла на слід зловмисників.

Відео дня
  • Скоїли злочин двоє раніше судимих, сьогодні безробітних мешканців Чорткова – 1991 та 1989 років народження, - повідомив заступник начальника-начальника кримінальної міліції Чортківського райвідділу міліції Андрій Свинарчук.

За попередньою інформацією, один з підозрюваних, зустрівшись з 16-річною дівчиною, вирішив піти до свого товариша. В гостях вони розпивали спиртне. Його бракнуло, а грошей на купівлю не було. Господар будинку запропонував відвідати вночі продуктовий магазин. Дівчину поставили  на варті, самі пішли відчиняти ролети.  Оскільки вдвох хлопці впоратися з ними не могли, покликали неповнолітню спільницю.

-Піднявши ролети, вибили вікно і один заліз до крамниціЧоловік знайшов гроші, підготовлені для розрахунку за товар з постачальниками. Після крадіжки, трійця пішла святкувати далі. Але через деякий час вирішили ще раз навідатися до магазину. Цього разу вони забрали решту грошей і солодощі.

Вкрадене мешканці Чорткова поділили на трьох – вийшло приблизно по 3 тисячі 500 гривень. Зароблені гроші злодії наступного дня витратили на купівлю одягу та мобільних телефонів.

Заступник начальника Чортківського райвідділу каже, що затримані в скоєному зізналися. Правоохоронці вилучили частину грошей, а також всі куплені обновки.

-Справа внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185, частиною 3крадіжка з проникненням, що завдала значної шкоди. Скільки загрожує за скоєння даного злочину чоловікам – вирішить суд, але обоє перебували на умовно-достроковому звільненні за грабіж. Окрім цього, вони відповідатимуть ще й застаттею – втягнення у злочин неповнолітньої особи. 

Дівчину міліціонери наразі відпустили додому. Її доля також в руках Феміди.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up