На Тернопільщині чоловікові відрізали голову

На Тернопільщині чоловікові відрізали голову
Тіло загиблого Олега Марцинковського знайшла міліція, яку викликали односельці. Підозрюваного у вбивстві затримали в районі автовокзалу. Наразі затриманий перебуває під вартою. Йому оголошено підозру за статтею 115 частиною 1 ККУ - вбивство.

Трагедія трапилась у с. Язловець Бучацького району.

Про це 20minut.ua повідомили мешканці села.  

Люди розповіли, що кілька днів тому сільські чоловіки випивали у компанії. Їх було троє.

Відео дня
  • Загиблого чоловіка звуть Олег Марцинковський, - розповіла телефоном жінка, яка відмовилась називати своє прізвище, побоюючись переслідувань. – Він ніби спочатку отримав ножові поранення, а потім один з колег відрізав йому голову. Навіть розповів про це у компанії, яка приєдналась до застілля: «Я вбив Олега». Але значення словам випившого чоловіка тоді не надали.

Невдовзі люди помітили, що Олег зник. Подзвонили до міліції. Правоохоронці 11 грудня приїхали до села і знайшли тіло загиблого чоловіка.

  • Олег був неодружений, проживав з батьками, - розповіла односельчанка. – Власної сім’ї не мав. Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, жив сам. Його мама ніби на заробітках.

Ми звернулись за підтвердженням цього факту до обласної міліції. 

Труп чоловіка у селі Язловець виявили працівники Бучацького райвідділу міліції при перевірці помешкання раніше судимого місцевого жителя, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

  • В ході оперативно-профілактичних заходів правоохоронці з’ясували, що чоловіка вбив його товариш, - повідомив начальник місцевого райвідділу міліції Казимир Попіль.

Обидва – мешканці села Язловець та раніше судимі за крадіжки. Односельчани розпивали спиртні напої, зав’язалася суперечка. Під час з’ясування стосунків 25-річний чоловік схопив ніж і почав наносити удари своєму 42-річному опоненту.

  • Аби приховати злочин, вбивця вирішив розчленити труп товариша, але спромігся лише відрізати останньому голову, - повідомив начальник сектору зв’язків  громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Затримали підозрюваного правоохоронці в районі автовокзалу.

Наразі затриманий перебуває під вартою. Йому оголошено підозру за статтею 115 частиною 1  ККУ -вбивство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up