Прокуратура розслідує, чому незаконно затримали журналіста

Журналіста інтернет-видання «Доба» 20 листопада незаконно утримували в офісі громадської організації по вул.Старий ринок. За фактом перешкоджання журналістській діяльності та незаконного позбавлення волі прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Керівник ГО «затримав» журналіста за те, що той опублікував факти, які не сподобались громадському діячеві, повідомляє прес-служба прокуратури області.
Прокуратура м.Тернополя здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому міліцією за ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст.171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів)
Хід розслідування перебуває під контролем прокурора області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ПРАВДА

    Шановний журналіст інтернет-видання "ДОБА". Приготуйтесь до довгого і нудного  "розслідування" кримінальної справи. Знаємо про одну подібну історію, коли журналіста побили на сесії сільської ради в вересні 2012 року і прокуратура "розслідує" цю справу досі...станом на сьогодні, невідомо, де знаходяться документи по даній справі: чи в обласній прокуратурі , чи в районній, чи в РВ міліції... Крім того, "недосяжна" стаття 171 КК....була змінена на ...Статтю 125. Умисне легке тілесне ушкодження,  і.....(з неофіційних джерел) навіть вона  не буде застосована, НЕЗВАЖАЮЧИ на: медичну експертизу, побитий пищущий пристрій, порваний одяг, свідків....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up