За добу три крадіжки з авто: злодії крадуть відеореєстрати, навігатори та акамулятори

За добу три крадіжки з авто: злодії крадуть відеореєстрати, навігатори та акамулятори

Протягом  доби троє автовласників потерпіли від злодіїв. Не спиняє крадіїв навіть сигналізація, зловмисники розбивали вікно та витягали з салонів цінні речі.

У Тернопільський відділ поліції надійшло звернення від власника автомобіля про те, що невідома особа шляхом пошкодження вікна пасажирських дверей проникла в його транспортний засіб, який знаходився в дворі будинку та викрала відеореєстратор. Розмір завданих збитків оцінено на суму 500 грн.
 
В іншого тернополянина з машини, яка знаходилася у дворі його будинку без нагляду, невідомий  викрала дороговартісний навігатор, ще  у двох власників машин зникли акумуляторні батареї.
 
Лише декілька хвилин необхідно злодіям, щоб викрасти з вашого автомобіля речі, залишені в салоні. Діють вони швидко та злагоджено – розбивають скло в дверцятах і викрадають речі, необачно залишені водієм. Ви можете лише лише на декілька хвилин залишити своє авто в людному місці, в надії, що крадії не наважаться привселюдно влізти до салону, а повернувшись, виявляєте розбите скло чи пошкоджені замки дверцят в автомобілі і пропажу особистих речей. Найчастіше викрадають автомагнітоли, навігатори, барсетки.
 
Правоохоронці радять: 
-     не залишати автомобіль без нагляду, навіть на короткий час; 
-     обладнайте авто сигналізацією та включайте її кожного разу, коли залишаєте автомобіль; 
-     залишайте автомобіль на майданчиках з охороною або в місцях з відеоспостереженням; 
-     залишаючи свій автомобіль навіть на короткий проміжок часу, подбайте про те, щоб на сидіннях авто не залишались речі, що можуть привернути увагу злодіїв. 
-     у вечірній час, не залишайте автомобілі без нагляду та охорони; 
-     подбайте про безпеку свого авто – залишайте на ніч лише на стоянках з охороною та в гаражних приміщеннях. 
 
Не будьте байдужими  і до чужої біди. Якщо Ви стали свідком злочину або маєте інформацію про осіб, що скоїли дані злочини, прохання повідомити працівників поліції за номером телефону «102».
 
У разі виявлення транспортного засобу, який тривалий час перебуває без нагляду або із зламаними замками дверцят, вибитим склом чи за наявності іншого пошкодження, відразу повідомляйте до поліції.
 
Ваша інформація допоможе правоохоронцям  розшукати правопорушників, тим самим убезпечить інших громадян від посягань злочинців, повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up