Буде творчий вечір Надії Кулик

Буде творчий вечір Надії Кулик
Творчий вечір «Ой, співаночки, мої» тернопільської бандуристки, співачки, автора та виконавця власних пісень Надії Кулик відбудеться 17 травня о 18.00 у Тернопільській обласній філармонії.

Він присвячений 30-річчю з дня народження співачки та 15-річчю її творчої діяльності.
Вхід — вільний.
Окрім пісень тернополяни матимуть змогу почути дещо незвичні поєднання музичних інструментів. Зокрема бандури зі скрипкою та флейтою. Партію на скрипці виконуватиме Богдан Новак, а на флейті – Світлана Гайда. Також Надія Кулик виконає кілька творів на бандурі разом із камерним оркестром Тернопільської обласної філармонії (диригент — Сергій Примак).
Це мій п’ятий сольний концерт у Тернополі, — каже Надія Кулик. — До уваги тернополян я запропоную 12 нових пісень. Разом зі мною співатиме й моя донечка Софійка.
Учасниками творчого вечора будуть також заслужений артист України Дмитро Губ’як, лауреат міжнародних пісенних конкурсів Іван Шміло та джаз-фолк гурт «Бріо».
Довідка
Надія Кулик народилася 9 травня 1981 р. в м. Монастириська Тернопільської області. Закінчила Тернопільське музичне училище ім. С.Крушельницької, Тернопільський національний педагогічний університет ім. В.Гнатюка. Із 2004 р. — викладач класу гри на бандурі, керівник ансамблю бандуристів «Вишиванка». Переможець всеукраїнських та міжнародних фестивалів, член Національної спілки кобзарів України, член всеукраїнського товариства «Лемківщина». Має два сольні альбоми «Не забудь» (2008) та «Ой, верше мій, верше» (2010).
Леся ЗАМОРСЬКА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Талановита співачка, і костюм у неї оригінальний. Так тримати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up