Страви на вогнищі готують шеф-поварі тернопільських ресторанів. Так, на фестивалі вони одразу можуть провести кулінарний майстер-клас. Рецептом приготування паельї з 20minut.ua поділився шеф-повар ресторану «Мюнхаузен» Віталій. Цю страву вони готували разом з іспанським колегою Хуан Карлосом (псевдо – Ізмаель).
- Ми обсмажили курку, додали перець, помідори, кальмари, – це все залили насиченим курячим бульйоном, - розповідає шеф-повар. – Потім додаємо рис, доводимо до готовності, на 10 хвилин накриваємо пергаментом і все! Паелья готова!
Секретом смачного зеленого борщу поділився шеф-повар ресторану «Бандерас» Сергій Головайчук.
- Окрім традиційних інгредієнтів я ще додаю до зеленого борщу кропиви, - каже він. – Вона дає страві чудовий смак, до того ж дуже корисна, адже має багато вітамінів .
До слова, на фестивалі "Вуличний ринок" також діє зона дитячих розваг, буде музична частина, тут проводять ряд майстер-класів, працює велошкола, тривають відкриті лекції та дискусії. Нагадаємо, "Вуличний ринок" триває у Тернополі 16-17 травня. Програма тут.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 18 від 1 травня 2024
Читати номер
Анонім
просто так
Eugenia Tsebriy reply просто так