Партнер рубрики Події

"Андрійко - наша душа, тепер вона мертва" - люди про загиблого правоохоронця (ОНОВЛЕНО)

"Андрійко - наша душа, тепер вона мертва" - люди про загиблого правоохоронця (ОНОВЛЕНО)

З Андрієм Чернятинським у селі Сапогів на Борщівщині попрощались тисячі людей. За спокій його душі молились у старовинній дерев'яній церкві XVIII століття.

 

Згорьована мати не може повірити у смерть сина і кидається на труну. Дружина від хвилювання кілька разів непритомніла, вона вже й не приходить до свідомості. Семирічний синочок Андрія Чернятинського через тиждень піде у перший клас. Батько до цього не дожив.

Previous Next

На похороні Андрія Чернятинського ридають навіть офіцери поліції.

Відео дня

Очільник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол розповів, що клопотатиме у МВС, щоб загиблих правоохоронців - Андрія Чернятинського та Олександра Рудика - представили до отримання державних нагород. У МВС створили спеціальний фонд для підтримки родин загиблих.

Previous Next

На місці постійно чергує бригада швидкої допомоги. Лікарі кажуть, що використали двотижневий запас серцевих препаратів та ліків від тиску, щоб рятувати людей, які побиваються за загиблим поліцейським.

Коли почалась відправа за Андрієм Чернятинським, у Бабинцях вже поховали стрільця Олексу та вбиту ним дружину Оксану. Для подружжя вибрали місця у різних кінцях ряду.


Читайте також: Тисячі людей прощаються із загиблим поліцейським Олександром Рудиком

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Дивлюся і сама плачу(( а як мамі і всім рідним!? Господи дай їм сили пережити таке горе!!!!!!!!!! Вічна пам"ять!!!!!!!((((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up