Партнер рубрики Події

Графік подачі гарячої води у Тернополі може змінюватися щомісяця

Графік подачі гарячої води у Тернополі може змінюватися щомісяця
Гаряча вода у Тернополі буде, однак щомісяця може змінюватися графік її подачі.

- Для нас затверджені місячні ліміти споживаня газу, - повідомив начальник КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Андрій Чумак. - Щоб вкластися у ці ліміти, щомісяця може змінюватися графік подачі гарячої води.

Як зазначив директор комунального підприємства, місячні ліміти споживання газу урядовці визначали, виходячи зі споживання газу у попередній опалювальний сезон. Тому на деякі місяці, які минулого року були холодними, виділено достатню кількість газу. А на ті, що були теплими, значно менше. Відтак може бути халепа, якщо минулорічний “теплий” місяць виявиться холодним у цьому сезоні.
Наразі ж за виділеними місячними тарифами, графік подачі гарячої води у вересні змінюватися не буде. Незначні зміни, якщо й будуть, то хіба в останній тиждень вересня.

На жовтень значних проблем теж не очікується. Опалювальний сезон у Тернополі комунальники повинні розпочати вчасно, графік подачі гарячої води якщо буде змінюватися, то не надто сильно.
За словами Андрія Чумака, складніша ситуація може бути у листопаді, оскільки на цей місяць виділили менше газу. Минулого року листопад був теплим, відповідно тепер на останінй місяць осені виділили менші обсяги газу.
Далі по місяцях ситуація коливається – є періоди, на які виділено достатню кількість газу, а є такі, що обсяги досить низькі. На квітень наступного року, наприклад, взагалі нічого не виділили, оскільки цього року опалювальний сезон завершили саме на початку квітня.
Поки що ситуація з лімітами газу така, однак іще можливі зміни.

- Ми не згідні з таким підходом, тому будемо іще звертатися, аби нам змінили ці ліміти, - запевнив Андрій Чумак.
Нагадаємо, Кабмін обмежив ліміт споживання газу для Тернополя на цьогорічний опалювальний сезон на 30% у порівнянні з попереднім.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олеся

    я взагалі не знаю за що я плачу гроші Тернопільміськтеплокомуненерго, в мене цю воду гарячою не назвеш, і буває вона дуже рідко, а в кінці місяця рахунок такий, що очі на лоб вилазять. Відключають, коли собі хочуть!!!!
  • Любко

    ліміти і тарифи від місцевої влади не залежать. Дякуємо Президенту і Уряду!!! особливо напередодні виборів
  • Маховик правди

    З такими цінами на гарячу воду, лімітами і своїм графіком  нехай ідуть в жопу . Сиділи ніх....я не робили 23 роки ,а тепер нас ставлять перед фактом .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up