Партнер рубрики Події

Комісія шукатиме, хто зрізав сосни у парку Нацвідродження

Комісія шукатиме, хто зрізав сосни у парку Нацвідродження
Жодних дозволів на зрізання дерев у парку Нацвідродження міськрада не давала. До того ж, зрізані дерева росли на території, яка не належить забудовникові. Відтак у міськраді створили спеціальну комісію, яка здійснить перевірку щодо незаконного вирубування зелених насаджень у парку.

У склад комісії входять представники муніципальної поліції, управління ЖКГ, відділу земельних ресурсів, правового забезпечення, а також фахівці з інших профільних управлінь. Питання під контролем міського голови, а винних обіцяють покарати. 
Нагадаємо, читачі 20minut.ua повідомляли, що сосни у парку зрізали вранці 30 березня. 

- До нас надійшли звернення, що почали зрізати дерева в парку Нацвідродження зі сторони забудови, - каже заступник начальника управління житлово-комунального господарства Олег Соколовський. - Ми виїхали терміново разом з міліцією. Так дійсно дуже професійно зрізано 5 дерев породи "сосна". Наразі тривають допити прораба, робочих і забудовника. Тому що дерева знаходяться за парканом забудовника. Зараз триває слідство, з'ясовуємо, кому було потрібно зрізати таку кількість дерев і для чого це зроблено.
За його словами, комісія це вияснить і розкаже.

Ні одне дерево, яке незаконно зрізається, не пройде не поміченим, - переконує пан Соколовський. - Ми це побачимо, тому закликаємо: ті, хто хочуть зрізати дерева чи красти каштани, не робіть цього. Рано чи пізно вас знайдемо і виставимо напоказ, щоб всі тернополяни бачили, хто так любить наше місто.

Адже людина, яка вкрала той каштан чи зрізала дерево, вона вкрала в тернополян, продовжує він. Тому він всіх попереджає: не крадіть і не зрізайте дерев без дозволу.
 
Пан Соколовський також додає, що за останній період в управління ЖКГ надійшло 150-200 звернень про зрізання дерев, дозволили лише 30-40. 
- Дуже багато не дозволяємо тим самим забудовникам, - каже посадовець. -
Якщо забудовник розуміє, що робить, якщо він вірить в наше місто, то можна дуже багато питань вирішити без знищення дерев. 

Відео дня

До слова, щоб виросла одна така сосна, яку зрізали у парку Нацвідродження, треба 10-15 років. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • тернополянка

    Наші забудовники вірять лише в себе і в свій гаманець. За останній тиждень зрізали дерева біля Оріону, в парку національно відродження, на Чалдаєва біля ринку Ювілейний...І як не дивно все це дуже дивує міську владу, яка, як виявляється не давала на це дозволів...А де ж тоді міліція? Чому комісія створюється наступного дня чи через тиждень після того, що сталося? Такого бардаку і такої анархії як цього року за каденції Надала в Тернополі не було вже давно...Таке враження, що це агонія перед виборами, бо вже одним місцем чують, що не пройдуть далі...Жах...

    Анонім reply тернополянка

    ... не пройдуть далі, а підуть у місця "не столь отдаленные" - за свої діяння протягом 4 років. Або змиються за кордон, де їх розшукуватиме Інтерпол - через рік-півтора, якщо доживемо, згадаєте мої слова )))

    Анонім reply Анонім

    Не мели дурниць,юзьку. Ти ще потіш себе думкою про те що вони у пеклі горітимуть)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up