Партнер рубрики Події

Луцькі тролейбуси Тернополю обійдуться дешевше

Десять нових тролейбусів, які вже до кінця року мали з’явитися у Тернополі, переможець тендера фірма “ЛАЗ Фінанс” виготовити відмовилась. Причиною цього стала фінансова криза підприємства.

Тепер, щоб таки придбати нові тролейбуси, знову проведуть тендер.
- Зараз на фірмі “ЛАЗ Фінанс” немає обігових коштів, щоб купити необхідне устаткування для виготовлення тролейбусів для нас. Вони надіслали нам листа про відмову у наданні нам можливості придбати тролейбуси, - пояснює заступник директора КП “Тернопільелектротранс” Володимир Зелінський. - Проте ми сподіваємося, що вже в грудні містом курсуватимуть всі 10, а, може, й 12 нових тролейбусів. Це буде одна партія, принаймні нам таке обіцяє Луцький автомобільний завод “Богдан”.
Свої пропозиції на розгляд тендерного комітету подадуть й інші підприємства. Їх має бути щонайменше два. Можливо, і у “ЛАЗ Фінанс” все владнається, тоді вони знову візьмуть участь у тендері. Тендер проводитимуть 15 жовтня. До цього часу всі підприємства мають можливість подати свої пропозиції.
- Якщо ж переможцем тендера все-таки стане “Богдан”, Тернопіль зможе дещо зекономити, адже їхні тролейбуси дещо дешевші, хоч нічим не гірші, - запевняє Володимир Зелінський. - На відміну від львівських, луцькі тролейбуси напівнизькополі, тобто низька підлога є лише у двох дверях. Розміщення сидінь у задній частині тролейбуса також дещо інше.
Перед тим, як сісти за кермо нових тролейбусів, водії проходять спеціальне стажування, яке триває від двох тижнів до одного місяця. Вже сьогодні є близько десяти підготовлених водіїв, додає пан Зелінський.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Тут є фото і характеристика луцьких тролейбусів: http://www.autocentre.ua/component/option,com_ac/task,articles/id,13134/limitstart,/Itemid,79
  • Anonymous

    ще, забули згадати, що луцькі тролябуси буквально на 2 метри коротші, в салоні мають сходи, і як би то написати "сирі", чи що (щось трохи більше маршрутки).. п.с., а чернівцям, києву, і т.д лаз не відмовим, чого б це?...
  • Anonymous

    Львівські тролейбуси - самі найкращі!!!! Це просто бомбезні тролейбаси!!!!! а ще Лаз автобуси класні почав штопати!!!!Просто "БОМБА"!!!! а на рахунок тролейбусів - то спор тут "неуместен" ;)))))

    Anonymous reply Anonymous

    а найкраще б було купити наполовину,тоді би видно було ,які є найкращими.Бо,дешевий сир,лише у мишоловці.
  • Anonymous

    Добре шо з тих тролейбусів 500% в кишеню іде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up