Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушинка

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушинка
Мар'яна:

- Сибірська біла кицька Пушинка живе уже цілий рік. За цей час ми Пушинку полюбили і вона стала членом нашої сім'ї. ЇЇ основні заняття це: дзвінки по телефону (вона лапками знімає трубку і до нас не може ніхто додзвонитися), а також вмикання вночі світла в коридорі, так що ми спочатку думали що в нас завелась "барабашка"... Пушинка - весела і енергійна киця, вона грається зі своїми іграшками . Також в зубах приносить мишку, коли з нею гратися і кидати цією мишкою кудись далеко :)

Відео дня
>
Коли Пушинка сама залишається вдома на деякий час, то страшенно нудьгує. І коли хтось приходить, вона перекидається на спинку і таким чином показує нам, яка вона була чемна. А також починає мявкотіти, наче розказує, чим займалася, поки нас не було.


З того часу, коли в нас з'явилася Пушинка, в нас поменшало вазонів в кімнаті. В нас з'явились поняття "їстівні" і "несмачні" рослини , а також в нас активно ростуть кактуси , бо Пушинка з ними не дружить.


Вона - наш домашній лікар. Коли хтось хворий, то Пушинка в нього замість грілки. А також вона в нас заміняє будильник, бо встає швидше за всіх і активно нас будить (своєю лапкою легенько штовхає в обличчя) бо хоче погратися.


Ми любимо свого домашнього улюбленця і не уявляємо життя без нашої Пушиночки. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Чудова киця і схожа на нашу Асю ! Успіхів
  • Anonymous

    Дуже гарна киця !!!

    Anonymous reply Anonymous

    Дякую.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up