Партнер рубрики Події

На придбання “гармошок” у Тернополі дали ще 0,5 млн грн

На придбання “гармошок” у Тернополі дали ще 0,5 млн грн
З міського бюджету виділили додатково 500 тис. грн на придбання чеських тролейбусів. Таке рішення прийняли на 60-ій сесії міської ради у вівторок, 30 червня.

- Частина тролейбусів, на які виділили ці кошти, вже є на території міста, - розповідає мер Тернополя Сергій Надал. - Зараз вони проходять тестовий пробіг маршрутами після чого стануть на лінії.

Щонайменше ще чотири тролейбуси планують придбати ще до початку осені, розповів пан Надал.

 - Мова, знову ж таки, йде про чеські “гармошки” Skoda 14Tr, - додає пан Надал.

Відео дня

Читайте також: До свята в Тернопіль приїдуть гармошки з Чехії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Металобрухт - для третьосортних споживачів...

    Одобецький Антон reply Анонім

    Металобрухт, який ОФІЦІЙНО названий найкращим у світі.

    Анонім reply Одобецький Антон

    К слову, за последние полгода это уже второй случай возгорания электротранспорта во Львове. Так, в начале апреля дотла сгорел старенький троллейбус, который следовал по маршруту №13. К сожалению, большинство из курсирующих в столице Галичины троллейбусов давно отработали предельно допустимый срок эксплуатации.
  • Анонім

    Хай краще дійсно закуплять ті тролейбуси, бо так дешевше, швидше і зручніше пересуватися практично по всьому Тернополі. А ще - екологія)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up