Партнер рубрики Події

"Очищення" у міліції триватиме з березня по травень

"Очищення" у міліції триватиме з березня по травень
Черговий етап люстрації розпочався в органах внутрішніх справ у Тернопільскій області.

В органах внутрішніх справ Тернопільщини, як і по всій Україні, відповідно до вимог Закону України «Про очищення влади», розпочався черговий етап перевірки. Триватиме він з березня по травень.

Т.в.о начальника УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол підписав відповідний наказ про початок проведення люстрації в органах внутрішніх справ області. Згідно із ним визначаються терміни і порядок виконання процедури перевірки.

Відповідно до Закону, люстраційна перевірка буде проводитися стосовно першого заступника начальника обласної міліції та його заступників, керівництва міськрайвідділів області, начальників структурних підрозділів та галузевих служб УМВС.

Відео дня

Відповідальність за проведення перевірки покладено на управління кадрового забезпечення обласної міліції. Особи, які підпадають під проведення перевірки, повинні подати відповідну заяву до управління кадрового забезпечення. Відтак щодо них розпочнеться перевірка в рамках тих процедур, які передбачені законом. Разом із заявою особи подають копію свого паспорта та декларацію про майновий стан та доходи за минулий рік.

Даний пакет документів співробітники управління кадрового забезпечення надсилають до органів, які уповноважені проводити перевірку. За її результатами будуть прийняті відповідні рішення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    ті про кого тут сказано(першого заступника начальника обласної міліції та його заступників, керівництва міськрайвідділів області, начальників структурних підрозділів та галузевих служб УМВС) вже напевне давно поробили собі довідки учасника АТО. побув 1 день в "службовому відрядженні" за 20 км від фронту і ніяка люстрація йому вже не страшна. чергова показуха. подивимося чи хоч одного люстрірують.

    igor golovko reply Анонім

    Що за брєд? А після травня що далі можна буде " забруднюватись"?Цей процес люстрації зважаючи на наші реалії повинен бути " денно і нощно" на протязі всього існування чи міліції чи поліції. А інакше це дійсно всього лиш показуха і чергова галочка про виконання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up