Партнер рубрики Події

Шукають того, хто в Україні найкраще рахує гроші


Тернопільські бухгалтери можуть взяти участь у конкурсі "Кращий бухгалтер України". Для цього їм треба подати анкету до 1 вересня.

Про умови конкурсу розповіли організатори 2 липня в Тернополі. Зокрема, пояснили, що конкурс проходитиме у три етапи. Перший вже розпочали і триватиме він до 1 вересня. Бажаючі взяти участь у ньому повинні подати анкету на сайт конкурсу. Потім результатами онлайн-тестування відберуть учасників для другого туру.

Previous Next

- На сайті учасників конкурсу чекає онлайн-тестування та інформаційний майданчик (форумприм.ред.) та смс-голосування за конкурсантів, - розповідає голова обласного осередку ГОВсеукраїнський бухгалтерський облікГанна Чабан. - Крім цього, у другому турі учасники писатимуть есе.

Відео дня

<iframe width="580" height="360" src="//www.youtube.com/embed/ueeWNI1WzNY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

У третьому турі визначать по три лідери у бюджетній та комерційній сфері. А фінальне визначення переможців буде у телешоу 25 жовтня. Представниками журі будуть спеціалісти із держорганів та переможці минулорічного конкурсу. Переможцям конкурсу присвоять звання кращого бухгалтера України, подяку від Міністерства фінансів і гран-прі конкурсу. Після третього етапу оголосять 25 переможців, які будуть запропоновані Міністерству фінансів для участі у розробці плану методології фінансового обліку.

- Також "плюс" конкурсу у тому, що безробітні бухгалтери можуть подати анкету на сайті конкурсу і роботодавці можуть запропонувати їм роботу, - додає Ганна Чабан.

Конкурс розрахований на пошуки спеціалістів і підняття престижу професії бухгалтера на суспільному рівні. Організатори вважають, що у даному економічному становищі в Україні, важливо виявити професіоналів, які могли б використати свої знання на користь підняття економіки нашої держави.

- Популяризація цієї професії є важлива для розвитку бізнесу, як малого, так і середнього, - говорить директор консалтингової компаніїБізнес-ЦентрНадія Лопатинська. - Адже бізнес формує економіку країни. А для того, щоб малий і середній бізнес розвивався, має бути нормальне податкове законодавство, а не таке, як зараз.

Не менш важливим аспектом пані Лопатинська вважає низький рівень розвитку представників малого бізнесу у економічній сфері.

- Підприємець вважає, що бухгалтер не потрібен, - додає Надія. - Що він самостійно може контролювати прибуток, витрати, втрати та інші цифри у двох зошитах. Але цедалеко не так. Фірми без бухгалтерів не можуть належно розвиватися, банкрутують. А це, в свою чергу, шкодить і всій економіці країни.

Довідка

Подати анкету на участь у конкурсі можна на сайті ua-award.org/.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up