Партнер рубрики Події

Студентів посвятили у першокурсники

Студентів посвятили у першокурсники
День знань відсвяткували вже в трьох державних вузах Тернополя – педагогічному, економічному та медичному 31 серпня. А сьогодні, 1 вересня, об 11 год таке свято буде і в першокурсників технічного університету.

Новоспечених студентів з Днем знань вітали батьки, друзі, викладачі та ректори університетів, а також представники міської та обласної влади.

Вітаючи студентів, викладачів, батьків, керівників навчальних закладів Сергій Також очільник міста нагадав студентам, що на День міста Тернопіль нагородили Прапором Ради Європи за поширення ідей Європейської спільноти.

Відео дня
  • Під час вручення прапора я думав про інше – я згадував школярів і студентів, які 22 листопада минулого року підняли Тернопіль, Львів, Київ і десяток українських міст на Євромайдан, - каже Сергій Надал. –. У молодих людей була щира романтична ідея. Ідея яка виглядала занадто ідеалістичною щоб бути виконаною. Студенти хотіли змінити Україну, змусивши владний режим довершити справу євроінтеграції підписанням Угоди про Асоціацію. Сьогодні ми є свідками неймовірних змін свідомості людей, зміни влади, зміни всіх усталених порядків. І почали це студенти і молодь.Після Революції гідності Україна вже ніколи не стане такою, якою вона була раніше.

- Пам’ятайте, Україні потрібні не дипломи, а ваші знання, ви, висококваліфіковані спеціалісти, - звернувся до студентів голова обласної ради Василь Хомінець. - Ви можете стати депутатами, міністрами, кваліфікованими фахівцями, як десятки та сотні випускників вашого вузу. Пам’ятайте про це. І найперше, будьте не тільки хорошими спеціалістами, а, найголовніше – патріотами нашої держави. Використовуйте знання задля розбудови та становлення нашої єдиної великої України.

- Сьогодні ви є тою 12-тисячною армією, яка прийшла до медичних начальних закладів України вперше, - сказав у вітальному слові на посвяті студентів ТДМУ заступник міністра Мінздоров'я Василь Лазоришинець. – Тому дозвольте побажати вам успіхів. Ви опановуватимете нелегке лікарське ремесло не лише під час навчання, а й по його закінчені. Медик – це людина, котра вчиться усе життя. Я вірю, що будете наполегливо навчатися, а згодом з достойно виконувати свій професійний обов’язок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up