Партнер рубрики Події

"Розбірки" в раді: Тарас Білан хоче, щоб секретаря міськради звільнили. Що каже Віктор Шумада

"Розбірки" в раді: Тарас Білан хоче, щоб секретаря міськради звільнили. Що каже Віктор Шумада
  • На засіданні сесії Тернопільської міської ради 25 жовтня виник конфлікт між депутатом міської ради Тарасом Біланом та секретарем Віктором Шумадою. 
  • Депутат вкотре запропонував колегам внести до порядку денного питання про звільнення з посади секретаря міськради Віктора Шумаду. Ті не підтримали.

Конфлікт тягнеться вже понад пів року. Відтоді кожне засідання сесії розпочинається із звернень Тараса Білана про звільнення Віктора Шумади. 

Перед тим пан Білан звинуватив секретаря міської ради у тому, що він не запропонував включити до порядку денного проект "Про накладення персональних санкцій місцевого значення на юридичних та фізичних осіб, що співпрацюють з представниками країни-агресора Російською Федерацією". 

Як зазначив міський голова Сергій Надал проект рішення до порядку денного не включили, тому, що воно не пройшло комісію. Це підтвердив і голова комісії із законності. 

Відео дня

Тарас Білан сказав, що це рішення може бути у самого Віктора Шумади. Той простягнув йому ключі від свого кабінету. У відповідь Тарас Білан запропонував включити до порядку денного проект рішення про звільнення із посади секретаря голови міської ради Віктора Шумаду.

Сам секретар до такого звернеться, як він прокоментував журналістці, ставиться нормально. 

- Я декларував усе, тому не боюсь, - прокоментував Віктор Шумада. - Депутати це звернення розглядають і рішення за ними. Цей конфлікт вже тягнеться близько пів року.

Віктор Шумада додав, що конфлікт лише у сесійній залі - є і розслідування поліції, і судові справи. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Василь

    Я згідний з Окремим.
  • Ірина Петрівна

    Шумада це той що колись Маряну дрючив?
  • Українець володя .

    Ще ця людина мені розповідає що їй непотрібна національність мене дивує як так можливо я чогось не розумію  хотілось щоб це перевірили перший поверх на каві ато мені якось ніяково коли я таке чую  складається враження що ця дівчина колоборантка
  • Українець володя .

    Я от прихожу в новус на каву і мені розповідають про російську мову я їм пояснюю вони не розуміють тро про парфуми імператриця то про російські школи а коли я їм кажу про Донецьк Луганськ та Крим то вони відповідають що не мать бажання про це розмовляти що Київ 85процентів російсько мовний мені дивно що ці не місцеві люди так себе поводять якась мала руда дівчина не розуміє що вона в Україні  живе то їй дивно що бейдж на товар не російською і як вона в фейс будці захищає той бейдж російською .

    Marcus Aurelius reply Українець володя .

    На цій землі раніше не було ніякої московської мови. Цю мову наївним українцям нав'язали московити протягом довгих століть гніту. Нічого, ми зможемо позбутись її, вичиститись. Процес іде.

    David Starr reply Українець володя .

    В цілому вірно, але своєю неграмотністю ти позориш українську.

    Гаврило reply David Starr

    А хіба не ГАНЬБИШ, чи "позориш"...?

    David Starr reply Гаврило

    Це неважливо, мені не подобається чиста літературна мова, стосовно написаного вище -то є взагалі набір слів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up