Партнер рубрики Події

Територіальна реформа Тернопільської області.

  • Ірина Чорна
Територіальна реформа Тернопільської області.
Проект перспективного плану формування спроможних громад Тернопільської області, розроблений робочою групою на виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

              Т.в.о. заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації І.Г. Бабійчук оприлюднив «Проект перспективного плану формування спроможних громад Тернопільської області», розроблений робочою групою Тернопільської обласної державної адміністрації на виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

    Окремо зазначив, що формування «спроможних територіальних громад» здійснювалося робочою групою у відповідності до методики та погоджувалося із відповідними громадами. Автора методики не назвав та напевне, це дуже освічена людина, якщо класифікує громади на «спроможні» та «неспроможні». Як здійснювалася процедура «погодження із громадою», оскільки, згідно Закону «об’єднання у територіальні громади здійснюється на добровільних засадах», теж не зрозуміло. Та й чи знає взагалі громада Тернопільщини який сюрприз їй приготували?

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • ПРАВДА

    ТОГО "ПРАВДА" зверталась до Тернопільської міської ради  надати копію звернення до Великоберезовицької селищно ради приєднатись  селищу до міста, але...на жаль, відповіді не отримала. Селищна рада приховує факт отримання запрошення. ЧОМУ ?
  • Анонім

    Де знаходиться ця робоча група?
  • Велика Березовиця

    ВИМАГАЄМО  ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ!



    МЕШКАНЦІ СЕЛИЩА В.БЕРЕЗОВИЦЯ

                                      УВАГА!

                                           ПРОХОДИТЬ РЕФОРМА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ.

    ГРОМАДА В.БЕРЕЗОВИЦІ ОТРИМАЛА  ЗАПРОШЕННЯ ВІД ГРОМАДИ М.ТЕРНОПОЛЯ ПРИЄДНАТИСЬ ДО МІСТА!

    ЧИНОВНИКИ В.БЕРЕЗОВИЦІ  ХОЧУТЬ ЗБЕРЕГТИ СВОЇ КРІСЛА І СВОЇМ ОДНООСІБНИМ РІШЕННЯМ ПХАЮТЬ ГРОМАДУ В ПРОПАСТЬ. ВОНИ І НЕ ДУМАЛИ ПИТАТИ ГРОМАДУ , КУДИ МИ ХОЧЕМО: ЧИ ПРИЄДНАТИСЬ ДО МІСТА ТЕРНОПОЛЯ, ЧИ ЗАЛИШИТИСЬ ТАК ЯК Є!

    ЗА ЗАКОНОМ АДМІНІСТРАТИВНИМ ЦЕНТРОМ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВИЗНАЧАЄТЬСЯ ТОЙ НАСЕЛЕНИЙ ПУНКТ, ЯКИЙ МАЄ РОЗВИНУТУ ІНФРАСТРУКТУРУ.

    А ЯКА ІНФРАСТРУКТУРА В В.БЕРЕЗОВИЦІ???

    ПРОБЛЕМИ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ І ВОДОВІДВЕДЕННЯМ, НЕРЕМОНТОВАНІ ПОКРІВЛІ, РОЗБИТІ ДОРОГИ!!!

    ЦЕ - «РОЗВИНЕНА ІНФРАСТРУКТУРА»???



    ВИМАГАЄМО У СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗРОБИТИ  ЗБОРИ І ПОЯСНИТИ ЛЮДЯМ, ЯК БУДЕ КРАЩЕ ДЛЯ ГРОМАДИ, А НЕ ДЕПУТАТАМ РАЗОМ З ЧУРОЮ ТА ЇХ ПОРАДНИКАМ З РАЙОНУ, ЯКІ ВЗЯЛИСЯ ВИРІШУВАТИ ДОЛЮ 8-ТИСЯЧНОЇ ГРОМАДИ СЕЛИЩА

    ГРОМАДА ПРОТИ  ЗБОРУ ПІДПИСІВ ПІД ТИСКОМ АГІТАЦІЇ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ОСІБ – (ДЕПУТАТІВ, ПРАЦІВНИКІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  ЧИ ІНШИХ  ПРИХВОСТНІВ!!!),



    ГРОМАДА ВИМАГАЄ  ВІДКРИТИХ  ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ!!!
  • Велика Березовиця

    Правильно було б назвати "добровільне обєднання ВЛАД (за рішенням чиновників ) громад". Громадські слухання, які не відбулись в В.Березовиці ,  були проведені з порушеннями, тому що громада не мала змоги висловити своє бачення! ТОМУ, громада ВИМАГАЄ провести громадські слухання! І бажаємо, щоб подібне відбувалось у кожному селі Тернопільщини!:
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 16:22 Триває набір до патрульної поліції Тернопільської області 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up