Партнер рубрики Події

Тернопільська волонтерка шукає на роботу швачок. Шитимуть військову амуніцію

Тернопільська волонтерка шукає на роботу швачок. Шитимуть військову амуніцію
Швейний цех для бійців АТО у Тернополі відкрили близько двох місяців, але він не може повноцінно запрацювати, бо нема швей. Тож волонтерка Ірина Жигунова шукає 15 швачок з досвідом, які б шили військову амуніцію. Жінка пропонує офіційне працевлаштування та заробітну плату - 3000 грн.

- Шукаю швачок з досвідом роботи, бо це все-таки форма для бійців - наколінники, розвантажувальні жилети та інші необхідні речі, - пояснює Ірина Жигунова. - У нас є ще училища, де навчаються на швачок. Тому, якщо випускниці хочуть допомогти і зможуть якісно шити військову амуніцію, то можуть приходити. 

Попри те, що волонтерка обіцяє офіційне працевлаштування та заробітну плату, за місяць їй вдалось знайти лише двох швачок, а для повноцінної роботи цеху треба 15. 

- Проблема в тому, що всі кричать про відсутність робочих місць, а самі насправді нічого робити не хочуть, - каже Ірина Жигунова. - Всі, хто приходить з біржі - геть не хочуть працювати, лише стояти на біржі. Щодо зарплати, то платитиму 200 гривень в день, тобто це виходить навіть більше, аніж 3000 гривень. Але щось це нікого не мотивує. Всі хочуть халяви. 

Відео дня

Окрім того, як пояснила Ірина Жигунова, дуже багато жінок не мають де залишити дітей на час роботи, адже садочки влітку закриті.

- Якщо школярів ще можна залишити вдома, то маленьких дітей ніде подіти, - каже жінка. - І як вирішити цю проблему - не знаю...

Довідка 

Бажаючі зголоситись на роботу швачки у швейних центр для бійців АТО можуть зателефонувати за номером 097-38-49-602 (Ірина Жигунова). 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up