Партнер рубрики Події

Титул найкрасивішої студентки отримала Ольга Росоха

Титул найкрасивішої студентки отримала Ольга Росоха
У конкурсі краси "СтудМіс Тернополя-2014" перемогла студентка ТНЕУ Ольга Росоха. Дійство відбулось 30 травня ввечері у драмтеатрі.

Першою віце СтудМіс Тернополя 2014 стала Валентина Кузьмінська, яка навчається у ТДМУ. Другою віце СтудМіс журі обрали студентку ТНЕУ – Ірину Двійну. А Міс глядацьких симпатій отримала нігерійка Ребека Огунємі.
Усі 16 красунь протягом трьох з половиною годин намагались довести суддям, глядачам та самим собі що кожна з них варта корони «СтудМіс Тернополя 2014».

Саме Ольга Росоха представлятиме Тернопільщину на фіналі конкурсу СтудМіс України восени. Там разом із тернополянкою за корону змагатимуться студентки зі всієї України, які перемогли у своїх регіонах.

Previous Next

Відео дня

- Я готувалась до перемоги і була готовою до неї, - ділиться враженнями Ольга Росоха. – Тут кожна учасниця готувалась одягти корону, але перемогла найкраща..

Підтримати дівчину прийшли рідні та друзі.

Судді мали можливість оцінити красунь у чотирьох дефіле. Першим був вихід у коротких чорних сукнях, другий - у ковбойських костюмах. Потім дівчата показували свої таланти. Одні учасниці декламували вірші, інші співали та танцювали. Ще одна учасниця вирішила вразити суддів своїм вмінням готувати. Після конкурсу талантів, публіка та журі побачили, як завжди, найочікуваніший вихід – у купальниках. На завершення конкурсу учасниці дефілювали у вечірніх сукнях та відповідали на запитання ведучих. До речі, серед вечірніх суконь найбільше виділялась сукня учасниці № 6 Валентини Кузьмінської, яка отримала титул першої віце СтудМіс.
Позитивні враження від конкурсу отримали і учасниці, і глядачі, і судді.

- Я дуже багато разів була суддею у різних конкурсах. На цьому мені сподобалось, що тут які бали були, такі і поставили, тобто все чесно,  – розповідає керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко. – Дівчинка, яка перемогла, справді дуже красива і судді віддавали їй найвищі бали.

Пані Наталія зазначила також, що дуже приємно, що у цьому конкурсі брала участь Огунємі Ребека, студентка ТДМУ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    кому потрібні ці так звані конкурси? для чого їх проводити? кого вони виховують, новітніх к...в?
  • Anonymous

    Чесно кажучи, неозброєним оком було видно, що конкурс був зроблений для однієї конкурсантки. До Олі ніяких претензій нема -надзвичайно артистична і красива дівчина, але організаторвм ВЕЛИКИЙ мінус. Організація ніяка, трішки шкода дівчаток, тому що готувалися, а їхні старання не оцінили через невміння робити такого роду конкурси.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up