Партнер рубрики Події

Як уникнути аварій на Східному? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Як уникнути аварій на Східному? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)
ДТП на проспекті Степана Бандери - не рідкість. Там люди гинуть, там отримують травми, в кращому випадку, обходяться переляком і подряпинами. А як, на вашу думку, уникнути всіх цих нещасть?

Остання жахлива аварія трапилася на проспекті С.Бандери у понеділок, 21 вересня. Там у аварії загинули двоє людей. і цих пішоходів біля літака, схоже, таки збив BMW

Тернополяни на місці події між собою говорили, що причина аварії - у неврегульованому пішохідному переході. А як вважаєте ви? 

Також на проспекті була смертельна аварія 25 серпня, де маршрутка збила насмерть жінку. 

Відео дня

Що потрібно зробити, аби на проспекті С.Бандери було менше аварій? Поставити там світлфор? Обмежувачі руху? Чи що?

Також цікавить, де ще у місті, на вашу думку варто поставити знаки чи обмежувачі, аби зменшити кількість аварій.

Залишайте свої відповіді у коментарях до статті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • тойво

    Ставити радар (без дпс) і автоматом присилати листи щастя.Хто їде скоріше 60км год.Бо в межах міста макс. дозволена 50.А літають і під сотку.



    Поставити огорожі по краях тротуарів.ба часто ходять де попало.(ОСОБЛИВО БІЛЯ 18 ШКОЛИ!)



    Лежачі поліцейські біля переходів.

    Sv Святослав reply тойво

    ти покажи де в правилах написано 50 раз. два а я всім казав 3 мільйони раз це не проблема водіїв їм пофік ті штрафи обходів закону є три мільони їх держава спеціально придумала а то шо ти когось посадиш тоже насрати бо за дтп довше 5 так ніхто несидить а переважно умовно а от пішоход полюбасу має сам за собою дивитись і думати не раз на ліво і на право а три рази і йти вже тоді коли в обох сторонах нікого нема чи стали бо то йому вмирати а не водію.
  • Анонім

    1. Патрулі ДАІ для контролю швидкості. І не тільки тут, а й всюди. ДАІ, фактично, вже багато років самоусунулась від виконання своїх прямих обв`язків.

    2. Ті ж самі патрулі повинні контролювати і поведінку пішоходів, бо то ще питання, хто більше провокує подібні трагедії. Поведінка пішоходів часто буває взагалі за межею здорового глузду. Ну не можна з розбігу вискакувати на проїжджу частину і вимагати від водія миттєвої зупинки авто. А дуже часто перехід пішохода відбувається саме так. Та зупинись на якусь мить, обдивись і переходити починай лише тоді, коли автомобілі вже зупинились. До речі, в Німеччині пішохід ніколи не почне переходити вулицю сам, а дочевається ще когось, правда, якщо на вулиці є ще хтось.

    В нас же доходить до абсурду. пішохід може стояти і чекати поки не перейдуть вулицю з протилежного боку, а потім раптово йти самому. Водії чекають, нервують, а звідси і маємо трагедії.

    3. Навести елементарний порядок, власне, і з переходами. Такого маразму, як в Тернополі, напевно, ніде не зустрінеш. Ну не може бути перехід кожні 50 метрів, а бо, що найстрашніше, прямо з зупинки громадського транспорту. Пішохід раптово появляється з-за тролейбуса, який чомусь зупиняєть чуть не в лівому ряді, прямо на середині вулиці. Хто ж встигне зреагувати? Або перехід в одну лінію з лінією перехрестя. От захотілось комусь взяв і намалював. А що, йому тра.

    Важлива і розмітка переходу, яка поновлюється чомусь лише раз в рік, і знаки, які десь там, між гіляками, і темнота над переходом. І переходи де попало з нізвідки і в нікуда. Тут вже повне божевілля. Йдеш по ринку на 15 Квітня і раз, ти вже на проїжджджій частині на Київській. Тротуари заставлені, видимості нуль і перехід прямо між автобусами чи тролейбусами. Те ж саме, власне, по всьму місту. Хоча там же, на Київській, буквальна за 50 метрів регульоване перехрестя, світлофор і знову перехід. Повний абсурд.

    У нормальних містах від переходу до переходу доводиться, часом, кількасот метрів пройти, а в нас будь-ласка - хочеш тут, хочеш там...
  • Анонім

    там з двору часто Шумахєри-буси вилітають і не дивляться на перехід, кілька разів чуть не збили...
  • тойво

    поставити знак 40 на цій дорозі.і штрафувати кожного хто буде їхати 50 і більше.

    1аварій можливо не буде,або буде їх точно менше.

    2.гроші в бюджет і + на ці гроші -:

    3.поставити огорожі по краю тротуарів.



    Можна і лежачі поліцейські.

    тойво reply тойво

    а,і штрафувати пішоходів які переходять не там де треба.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up