Партнер рубрики Події

З обсервації за день до виписки втік чоловік. Як поліція його знайде, заплатить 17 тис. грн. штрафу

З обсервації за день до виписки втік чоловік. Як поліція його знайде, заплатить 17 тис. грн. штрафу
  • За день до завершення строку обсервації зібрав речі і зі словами, мовляв, його сюди помістили незаконно і насильно, покинув приміщення лікарні №3.
  • Як вдалось з’ясувати, чоловік з Бучацького району. Наразі його місце перебування встановлюють поліцейські.

Чоловік з Бучацького району за день до завершення двотижневого терміну обсервації зібрав речі і самовільно полишив приміщення лікарні №3.

Його місце перебування наразі встановлює поліція. Коли знайдуть, на нього складуть протокол і, за рішенням суду, він сплатить 17 тис. грн. штрафу.

Як нам стало відомо, чоловік з Бучацького району, однак до лікарні його на обсервацію забрали з Тернополя. Два тижні тому він повернувся з-за кордону.

Відео дня
  • Його доправили до нас з Тернополя, - повідомив Юрій Лазарчук, директор КНП «Міська комунальна лікарня №3» міськради. - Завтра мали виписувати. Саме минуло два тижні від перетину ним кордону. Він був здоровим, принаймні клінічних проявів хвороби у нього не було.

Чоловік за день до завершення терміну обов’язкової обсервації зібрав речі, сказав, що його незаконно і насильно доправили до лікарні. Весь час, що перебував тут, ніяких претензій щодо незаконних дій у нього не було. В палаті перебував один. Керівництво лікарні повідомило про інцидент поліцію.

Наразі в міськлікарні №3 в обсервації перебуває 21 людина. Всі вони повернулись з-за кордону. Після випадку суїциду, який трапився напередодні, із заробітчанами, які проходять обсервацію, працюватиме психотерапевт. У цьому запевнив Юрій Лазарчук.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Volodymyra Karpyak

    Самі доводять людей, Отака то влада
  • Ihor Smarzh

    Практично, закінчився карантин, один день немає ролі "дибілковата влада"

    Хто ми ми зе бобіки:))) reply Ihor Smarzh

    73%
  • гср

    якщо чоловік 13 днів був здоровий, то що змінить 14-ий день?
  • Галина Ярославівна

    Най не лякають хлопа, а то ще щосьз собою зробе!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up