Партнер рубрики Події

Завучі аплодували вболівальникам “Ниви”

Семінар-збори для завучів шкіл та вболівальників “Ниви” провели правоохоронці 16 квітня у приміщенні ЗОШ №18

Правоохоронці порекомендували педагогам, щоб на футбольні матчі із школярами ходили вчителі. Останні зазначали, що з таким же успіхом можна відряджати вчителів у нічні клуби, адже діти туди теж ходять. Збори провели у зв'язку із нещодавнім побиттям студента з Індії післі матчу “Ниви”, а також нападу на гуртожиток іноземців медуніверситету.

Відтепер перед входом нам матч у всіх вболівальників перевірятимуть пакети та сумки, не тільки щоб вилучити алкоголь та важкі речі, але й забрати пластикові пляшки, щоб ними не кидали на поле.

Ви скоріше дізнаєтесь, хто з учнів ходить на футбол і не тільки вболівати. Просимо посилити з ними виховну роботу, — звернувся заступник начальника УМВС Володимир Пермяков до завучів. — А на стадіоні будуть контролери, які візуально перевірятимуть на вході на стадіон.

Відео дня
>Вчителі на зборах переважно мовчали, але зааплодували після того, як розпочав говорити вболівальник “Ниви”.

Вже сьогодні, поки ми розпитували де відбудуться ці збори, нам казали: “А навіщо було бити індійця?” — зазначив вболівальник Володимир Курило. — Винуватити всіх уболівальників означає ставити чорну пляму на всіх. Тепер люди будуть боятися підтримувати свою команду. А між іншим дані вашої оперативної зйомки зафіксували, що серед усіх вболівальників були і нормальні спокійні люди. І неприпустимо зводити цю проблему до роботи із заступниками директорів із виховної роботи.

Проблема, на його думку, полягає в тому, що молоді дозволяють вільно купувати алкогольні напої. І до побиття та нападу причетні не справжні вболівальники “Ниви”, а далекі від клубу люди, стверджують пан Курило та громадський активіст Роман Задорожний.

Завучі ж додають, що вони не можуть змушувати вчителів ходити з учнями на футбол після уроків. Але усі погодилися, що на футбольні матчі потрібно впускати лише тверезих і без алкоголю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    В Англії дай по морді комусь під час матчу і ти все життя дивишся футбол по телевізору, бо ти на обліку в поліції! Так що поводьтеся пристойно і все буде чікі-пікі!
  • Anonymous

    Шо за дебілізм....\r\nВ цілому світі ходять на футбол після футболу радуються перемозі, буває шо хтось і получить нечаянно....а в тернополі списки будуть складати хто на стадіон ходить,
  • Anonymous

    ваші діди нашим дідам в спину стріляли за то шо вони їм будували нормальне майбутнє
  • Anonymous

    А ти надія нації і справжній Українець ...Підставлєш свою ... пяту точку під всіх і на мітинги Блакитних братів мабуть їздиш!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up