Тернопільський КУН лихоманить

Конфлікт у міській партійній організації Конгресу українських націоналістів виник довкола виборів її голови

Партійці вже три рази скликали збори міської організації, але результати завжди незадовільняли частину членства. Одні кунівці хочуть скинути теперішнього керівника Богдана Дригуша та обрати Галину Ратушняк, а інші — залишити пана Дригуша на його посаді.

Подробиці читайте у №88 газети "20 хвилин".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Anonymous

    Ці, буцім то, націоналісти - Дригуш, Дупай, Шумада організовали бригаду політрейдерів на замовлення Шевчука та таких зрадників та пристосуванців як Володимир Ткач. Ганьба політрейдерам!
  • Anonymous

    Вся проблема в тому що керівники Нашої України замість того щоб працювати на підвищення рейтингу партії, намагаються підім'яти під себе всі патійні структури, які ще мають авторитет серед жителів Тернопільщини. Це робиться у дуже простий спосіб - знаходять залежних (згадайте, Ткач працює в облдержадміністрації, а його безпосередній начальник Ф. Шевчук - один з керівників НУ) і, мяко кажучи, не дуже принципову людину, підбирають йому компанію з таких самих і починають діяти. Це не випадково, що такі процеси проходять і в інших партіях - Порі, Бюті та ін.

    Anonymous reply Anonymous

    Пана Дригуша оточують "однодумці", які навіть Декалога Українського Націоналіста не знають. Чи може Ви вже навчили їх??? Вам треба в молоді вчитися, а не керувати КУНом.

    Anonymous reply Anonymous

    МИ раді, що створили свою громадську організацію і відійшли від КУНу, бо з таким керівництвом...
  • Anonymous

    Шапновний пане "націоналіст", чому ви вчетилися до цієї тендітної пані. Пійдіть до церкви та посповідайтеся хоча б зате, що ви тут наплели. Памятається, які ви були вороги до Дригуша і які зараз стали голегами. Що вас так здружило? А взагалом, після того, що ви викинули на Галю Ратушняк з вами не має про що говорити. Ви незаслуговуєте уваги. У вас немає мужньості справжнього націоналіста, бо навіть не можете підписати, що це Володимир Ткач. В службовий час займаєтеся справами, якими не повинен займатися держслужбовець, тим більше в робочий час. Куди дивиться ваш патрон - Чижмар, який колись казав, що буде поза політикою. Володимире Ткач йдіть до церкви та посповідайтеся. Смачної паски вам та вашому оточенню!

    Anonymous reply Anonymous

    "Не судіть і суджені не будете". Агресія не притаманна українському націоналісту. Українці вершили завжди з любов'ю до свого. Я думаю прийшов час розказати п.Ткачу про писанину тут. Нехай нарешті з Вами друже "знайомий" він познайомиться. В нього такі можливості є.
  • Anonymous

    До Галі Ратушняк. І Ви хочете керувати КУНом? Керівник має в першу чергу консолідувати членство, а Ви як "сварлива баба" лише вішаєте всім ярлики і сварите. От через те і йдуть від вас. А щодо рівняння та тих панів що Ви пишете, спитайте що про них думають в тих партіях де вони вже встигли побувати. Пристосуванці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up