Через борги тернопільську “Ниву” не пустять на міський стадіон

Через борги тернопільську “Ниву” не пустять на міський стадіон
Домашній матч тернопільської “Ниви”, який запланований на 29 березня, може не відбутися на міському стадіоні. Команда має заборгованість перед комунальним підприємством “Тернопільський міський стадіон”.

– Три роки ми працювали з Тернопільською обласною громадською організацією ФК “Нива”, – розповідає директор комунального підприємства “Тернопільський міський стадіон” Ігор Шушкевич. – За цей час накопичився борг за оренду стадіону на суму майже 56 тисяч гривень. Те, що ці гроші уже знецінилися – це вже інша справа. Але обурює сам підхід до погашення боргів. Так, тепер уже з’являється інша юридична особа – товариство з обмеженою відповідальністю ФК “Нива”. 27 березня отримую листа від директора цього товариства з проханням посприяти у проведенні матчу “Ниви” з чернігівською “Десною”.
За словами пана Шушкевича, до листа була додана квитанція про сплату за оренду стадіону на час матчу на суму 7500 гривень.

– Найцікавіше те, що повертати накопичений борг вони не збираються, - каже Ігор Шушкевич. – У листі вказано, що вони не мають жодного відношення до заборгованості Тернопільської обласної громадської організації “Нива”. Звідки взялося це ТОВ “Нива” і куди поділося ТОГО “Нива” я не знаю. І взагалі не розумію, як так можна посеред сезону змінити назву клубу і заявити про невизнання усіх попередніх боргів. Проплата за оренду на час поточного матчу і відмова від поппередніх боргів – такий підхід нас не влаштовує. 

Ігор Шушкевич повідомив, що не має наміру давати дозволу на проведення домашнього матчу тернопільської “Ниви” на міському стадіоні до вирішення боргового питання.
 

Нагадаємо, матч чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги між командами “Нива” (Тернополі) та “Десна” (Чернігів) має відбутися завтра, 29 березня. Початок матчу проанонсований на 15.00.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up