Тернопільські кікбоксери показали клас на Кубку України

Тернопільські кікбоксери показали клас на Кубку України
Дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди здобули тернопільські кікбоксери на Кубку України, що відбувся у Хмельницькому. Двоє наших земляків тепер претендують на участь у Кубку світу.

Шість медалей різного гатунку здобули під час Кубка України з кікбоксингу серед дорослих тернопільські спортсмени.

Кубок тривав з 18 до 21 лютого у Хмельницькому. Наші земляки, що представляють ГО "Федерація кікбоксингу Тернопільщини" виступали у розділі лоу-кік. Чемпіонські звання на рахунку Любові Дереш, яка перемогла у ваговій категорії 52 кг та Олега Козарика, який став кращим у вазі 67 кг.

- Двоє вищеназваних спортсменів за підсумками Кубка України отримали виклики у збірну України з кікбоксингу, - каже тренер спортсменів Олександр Дульнєв. – У складі збірної вони готуватимуться до виступу на Кубку світу, що пройде у травні в Угорщині.

Відео дня

Срібну нагороду для Тернопілля у Хмельницькому здобула 17-річна Христина Дядьо (вагова категорія 60 кг). Навіть у такому юному віці вона уже змагається на дорослому чемпіонаті. До слова, основним напрямком Христини є бокс, але цього разу вона вирішила спробувати свої сили і у кікбоксингу.

- Христина перший бій виграла з явною перевагою, - додає Олександр Дульнєв. – На жаль, у другому вона поступилася. Далася взнаки відсутність кікбоксерського досвіду. Оскільки вона боксерка, то здебільшого била руками, а не ногами. Власне, судді саме тому і віддали перемогу її суперниці.

Медаль такого ж гатунку здобув наш Віталій Кибало у ваговій категорії 57 кг. А бронзові нагороди Кубка України у активі Віталія Бица (75 кг) та Михайла Стриєшина (75 кг).

Допомогу з виїздом тернопільських спортсменів на змагання у Хмельницький надав почесний президент "Федерації кікбоксингу Тернопільщини" Іван Чайківського. Також кікбоксерам допоміг департамент спорту облдержадміністрації, очолюваний Віктором Мацикуром. Тренуються спортсмени під орудою тренерів Олександра Дульнєва та Віталія Дубіщука.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up