Вихователька дитсадка із Заліщиків, яка пройшла у сімку найкращих кулінарів країни, з задоволенням використовує нові рецепти. Каже, що вчилася не лише в суддів і запрошених “зірок”, а й інших учасників проекту.
Нещодавно усю сім'ю Слюсарчуків запросили на інше шоу від каналу СТБ - “Кулінарна династія”. Проте жінка відмовилася. Пояснила, що у них наразі інші клопоти і плани.
До нового року ми хочемо відкрити приватну садибу в Верховині, на батьківщині мого чоловіка Дмитра. Я буду там готувати. Переважно це буде гуцульська кухня на гірській джерельній воді. Тобто натуральна, здорова їжа. Іноземним туристам це буде цікаво, - продовжує жінка. - Мені сподобалося, що на шоу нас вчили готувати лише з органічно чистих продуктів. Ми забули про “магазині” майонези. Тепер я купую тільки натуральні приправи, а на підвіконні вирощую базилік і зелену цибульку.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 23 квітня 2025
Читати номер