Він і Вона: Ідеальний вік для одруження

Він і Вона: Ідеальний вік для одруження
Хвилювання щодо свого статусу неодруженого громадянина виникає у людей певного віку. Найчастіше це ті, кому уже майже 30. Хоча шлюби, які уклали у 30-35 років, за статистикою - найміцніші.

З іншої сторони у віці 30-35 років одружуються рідше. Вони більше роздумують над цим рішенням. І часто додають до свого досвіду ряд короткочасних стосунків.


- Є три періоди для одруження, - вважає 29-річний Святослав. - Це до студентського життя, під час нього, і після нього. Найкраще, коли це відбувається під час або одразу після здобуття освіти. Це найвдаліший час. У цей період хоча б варто знайти обранця, якщо не створити сім’ю. Бо потім робота, кар’єра, і одруження важко вписати в графік. А ще стаєш більш розсудливий і перебірливий.


Існує думка, що якщо до 30-ти ніхто з людиною не одружився, щось з нею не так. Особливо це стосується дівчат. Тим більше, медицина каже, що першу дитину потрібно народити до 30 років. А от хлопцям-холостякам пізніше стає важче розпрощатись зі своїми звичками самотнього життя.

Відео дня
>
- Та все це не можна віднести до всіх, - каже 25-річна Ірина. - Лікарі кажуть, що головне, щоб жінку була здорова, тоді вона й за 30 народить здорову дитину. А хлопець зміниться, якщо зустріне ту, яка йому підходить для спільного життя. Це все стереотипи - хоч підтверджені, але відносні.


Проблема пізнього одруження в тому, що без стосунків до 30 сидить і чекає свого обранця мало людей. Мова як про фізичний план ,так і про емоційний. І перебираючи так довго,  може не залишитись з кого вибирати.


- Стосунки, одруження, сім’я тримає людину в певних рамках, дає поштовх, - розповідає 27-річний Олександр. - Якщо цього нема, людина може легковажніше ставитись до свого здоров’я, до репутації. Також травми від попередніх невдалих стосунків залишать свій відбиток. Ну і останнє, що найбільше відштовхує - кількість партнерів у ліжку. Адже коли нема серйозних стосунків, багато людей задовольняються стосунками на декілька ночей.

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Оптимальний вік для вступу у шлюб - поняття відносне, у кожної людини такий вік свій. Він залежить від багатьох факторів - цінностей людини, виховання, життєвих обставин, психологічної та соціальної готовності, матеріального стану. Ранній і пізній шлюб мають свої мінуси, але ці поняття залежать від індивідуальних особливостей людини, комусь і в 22 роки рано вступати у шлюб через неготовність до подружнього життя. Стереотипи щодо того коли хлопець і дівчина мають вступати у шлюб були і будуть, це вже ваша справа як реагувати на такі речі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    После 30-ти - это уже БУ. В стране под названием Украина привыкли пользоваться БУшным, в том числе и ... супругой.
  • Anonymous

    бред
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up